mihai_pik Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) am avut parte de o super vreme su cu soare si cu nori jumi juma uitativa la poze si o sa va convingeti imi pare rau pt cei care au avut asa rea parere de vreme , eu nu ma iau dupa astia de la meteo ai ca va las sa va caltiti ochii ciao si ne mai auzim Editat Octombrie 13, 2007 de mihai_pik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Super tari pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) am pus dar dece nu vor sa apara Editat Octombrie 13, 2007 de mihai_pik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 poate ca totusi doar ai vrut sa pui poze... pai si eu am vrut sa plec cu niste amici...si m-am luat dupa prognoza...si tare bine am facut...de la 9 ploua....nici acu nu sa oprit...FUCK... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xandra Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 poate ca totusi doar ai vrut sa pui poze... pai si eu am vrut sa plec cu niste amici...si m-am luat dupa prognoza...si tare bine am facut...de la 9 ploua....nici acu nu sa oprit...FUCK... In bucuresti a plouat toata ziua dar in afara nu prea...la Cheia stiu din info sigure ca nu a plouat mihai_pik: asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamolxed Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) La 10.00 am am plecat eu cu inca un prieten la plimbare: cheia- Bv- Dn1 - buc... eu pe Diversion, prietenul pe Hayabusa. Nu am vazut decat un singur alt motor, aproape de Valeni Ne-a udat putin si mocaneste pe serpentine in cheia, am ajuns ok in Bv, am mancat ceva, ne-am mai plimbat, si la intoarcere ploaie torentiala pana in Valea Tapului. Am oprit in Sinaia, apoi la drum din nou pe ploaie si pe intuneric. am ajuns in jur de 9 in bucuresti destul de intepeniti de frig, dar fara a fi uzi decat la exterior... daca doar ploua fara sa bata vantul isteric, ar fi fost putin mai bine, dar in camp era uragan si am si avut cateva surprize de schimbat banda involuntar... Am ajuns totusi cu bine.. dus fierbinte, vin fiert, paracetamol sinus, o privire pe forum.. Toate bune, Adi LATER EDIT : La Cheia a plouat azi, garantez pentru asta. Nu torential, dar a plouat - am fost acolo PS- era sa plesnesc un caine in Sacele, dar a scapat... si eu de altfel. A tasnit dintre oamenii de pe trotuar, probabil chemat de cineva de pe partea cealalta pt ca nu a latrat la nici o masina, nimic. M-au cam taiat caldurile... in tot frigul ala! Editat Octombrie 13, 2007 de zamolxed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) nu stiu ce ploaie ai vazut tu io pe la 11 am iesit din buc asa ca pana la muntele rosu , unde am si mancat de altfel sus la cabana a fost vrea super , au fost si ceva nori dar a iesit soarele printre ei. Eu pe la 5 eram prin Ploiesti, unde ma prins si ploaia si a ne-am tinut de mana pana la bucuresti. Editat Octombrie 13, 2007 de mihai_pik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Mie imi place poza din stanga jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 (editat) <small>--- Mesaj completat în 14 Oct 2007 11:14 -------------</small><br/> poate ca totusi doar ai vrut sa pui poze... pai si eu am vrut sa plec cu niste amici...si m-am luat dupa prognoza...si tare bine am facut...de la 9 ploua....nici acu nu sa oprit...FUCK... Gata scuze dar era rezolutia prea mare si nu stiam dece nu vrea sa le atasez. Va las sa va uitati Editat Octombrie 14, 2007 de mihai_pik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 mie imi place aia cu magaru ala e urmatorul model de motor pe care vrei sa l calaresti? mistoh pozele si beton plimbarica...poate data viitoare ma bag si eu. ps-fa ti cauciucul ala pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 am avut parte de o super vreme su cu soare si cu nori jumi juma uitativa la poze si o sa va convingeti imi pare rau pt cei care au avut asa rea parere de vreme , eu nu ma iau dupa astia de la meteo ai ca va las sa va caltiti ochii ciao si ne mai auzim Unde ati disparut oameni buni? Noi ne-am dat pana la Cheia, dupa aia am facut cateva ace si apoi ne-am intors ca deja ploua si era si destul de frig, speram sa ne intalnim la intoarcere....am mai oprit prin Cheia la un ceai, va asteptam, dar nici urma de voi. Frumoase pozele, sper sa ne mai vedem. Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Unde ati disparut oameni buni? Noi ne-am dat pana la Cheia, dupa aia am facut cateva ace si apoi ne-am intors ca deja ploua si era si destul de frig, speram sa ne intalnim la intoarcere....am mai oprit prin Cheia la un ceai, va asteptam, dar nici urma de voi. Frumoase pozele, sper sa ne mai vedem. Toate cele bune Imi pare rau ca ne-am pierdut la intrare in bucuresti, oricum nu mai avea nici un rost.... Da a plouat, dar mult mai suparatoare e aglomeratia de la intrarea in buCUResti, dak am sta in UK de ex. ce, nu am mai merge cu motocicletele..... "ride hard or stay (the fuck) home" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 Salutare noi am mers pana sus pe muntele rosu am mancat ceva la cabana si pe urma am luato spre casa, de ploat nea ploat din Ploiesti pana in Bucuresti dar am venit pe varianta pe Buftea e mai liber pacat ca ne-am pierdut toate cele bune ne mai auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Imi pare rau ca ne-am pierdut la intrare in bucuresti, oricum nu mai avea nici un rost.... Da a plouat, dar mult mai suparatoare e aglomeratia de la intrarea in buCUResti, dak am sta in UK de ex. ce, nu am mai merge cu motocicletele..... "ride hard or stay (the fuck) home" M-am uitat dupa tine ...te-am si asteptat ....nici urma de tine... Sper sa ne mai vedem... Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 uf, puteai sa ma astepti mult si bine.....ca eram in fatza dar nici nu am mai oprit sa te astept ca ploua, am fost cam mitocan sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate