cristinik Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 Pe 7 octombrie e ziua mea,implinesc 17 ani şi având în vedere faptul că eu încă nu am carnet şi nici motor am şi eu o mare dorinţă care m-ar face foarte fericită dacă s-ar împlini: de ziua mea să vină să ma ia de la şcoală la o plimbare cu motoru’ un tip cu un motor de viteză. Aşa că, dacă eşti din Bucureşti,eşti fericitul posesor al unui motor de viteză şi vrei să faci o faptă bună-să faci un om fericit acum ai această ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 18, 2003 Admin Share Postat Septembrie 18, 2003 tare! nu sunt din bucuresti, dar pune si tu o poza, poate se face coada la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 da, chiar, fara POZA nu venim si inca ceva : poza sa fie reala si recenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 da, chiar, fara POZA nu venimsi inca ceva : poza sa fie reala si recenta. REALA, RECENTA si cat de cat DECENTA! Tare rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 Dc nu vb cu domnu senator Comunistu' sa te ajute cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 Cozo, pe Cristinik o vezi la ARC aproape in fiecare miercuri! E satena, verzi, 1.70, 50 kg. Si apropo, Cristinik, eu credeam ca zici la misto ca o sa pui topic sa vina sa te ia cineva de la scoala!!! Pt cei care nu ne cunosc, suntem "surorile sisters" de la Arc. Colege de banca, nu surori... Cristinelu', te-ai scos. Si daca tot vad ca raspunde lumea, o sa pun si eu topic la Coltul Enduristilor. Bravo, Cris, maine iti aduc un Snickers, sa faci cooroo mare si sa nu te mai ia lumea pe motor. Chiar nu credeam ca o sa pui topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 Buna .....pacat ca ziua mea a trecut.Eu inca visez sa ma plimbe cineva cu un speed nu sa ma ia de la scoala.Oricum bafta si la multi ani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Cozo, pe Cristinik o vezi la ARC aproape in fiecare miercuri! E satena, verzi, 1.70, 50 kg. degeaba o vad la arc, daca nu stiu care e acolo oricum e prea mare agitatia si o dam in discutii de flacai viteji, si numai apucam sa ne uitam dupa hmmm....fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 19, 2003 Admin Share Postat Septembrie 19, 2003 mai lasati fazele cu arcu ala, puneti poza si stie si provincia apropo, in fiecare zi la 5 ies de la lucru, daca se pot strange vreo 4-5 gagici faine sa ma astepte ar fi perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Stie fata ce vrea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 daca eram in tara veneam.pai sa se faca o lista cu toate fetele doritoare de-o plimbarica.eu sunt disponibil numai in vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 daca eram in tara veneam.pai sa se faca o lista cu toate fetele doritoare de-o plimbarica.eu sunt disponibil numai in vara. Pana vi tu in vara ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Ahhhh acum mi-as fi dorit sa fiu fata.Pe mine ma poate plimba cineva plzzzz chetia e ca eu nu sunt din Bucuresti,dar oricum o sa vin pe la Arc cat de curand si sigur ajung la SIAB.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Tremelo, lasa vraja , se stie ca tu nu aia decat un singur loc (monoposto) asa ca va trebui sa ma sacrific eu, dar numai asa pt. ca santem prieteni Si tot numai vara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 offf,ce nu fac eu pt tine leo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sunshine Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Ma inscriu si eu.... mai am un loc liber ....))))) dar din pacate tot numai in vara... sa mai astepte fetele pina in vara.... daca pot..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 pâna atunci mai cresc si ele eu ma ocup de logistica si planning.voluntar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 ocupati-va voi de logistica ca ne ocupam noi de practica concluzie : POZA ca altfel nu se baga nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Septembrie 19, 2003 Autor Share Postat Septembrie 19, 2003 Nu pot sa zic k e o poza chiar f reprezentativ? da' e destul de recenta,adik de acum vreo 2 luni . Cine vrea sa ma vada live sa vina mierucri la arc. Sunt chiar dragutzik sa shtitzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Septembrie 19, 2003 Autor Share Postat Septembrie 19, 2003 hmm....e cam mare poza shi nu se vede bine-cel putzin la mine. shi-s cam prea machiata, parca par mai mare. Da' ma rog...decat deloc...e doar orientativa. Mai bine ma vedetzi in realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 20, 2003 Share Postat Septembrie 20, 2003 eu te-am vazut cumva la arc pe 13.08?stiu ca nicole mai era cu cineva atunci. nicole,ia zi tata cu cine erai atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Septembrie 20, 2003 Autor Share Postat Septembrie 20, 2003 Da,eu eram. Nu-i asha k-s mai dragutza in realitate? ( poate zici cumva k nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 20, 2003 Share Postat Septembrie 20, 2003 Da, probabil ea era. Dar eram cu mai multa lume. Cel mai probabil sa fi fost ea. Dar constat ceva: pana acum Cristinik nu are nici o oferta concreta. Cris, cred ca ti s-a deconectat inainte sa pui toata poza. Fa-o mai mica si incearca pe urma. Sau taie din ea esentialul si pune-l doar pe ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 20, 2003 Share Postat Septembrie 20, 2003 adik partea cuprinsa intre gat shi talie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Septembrie 20, 2003 Autor Share Postat Septembrie 20, 2003 Daca pt tine ala e esentzialu', imi pare rau da' o sa fi dezamagit-aia e partea cea mai deficitara . Poza asta sper sa se vada mai bine; da' nu e prea recenta,adik e de vara trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate