xtazy_01 Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Eram in drum spre Brasov...ma gandea sa mai fac niste kilometrii deoarece sunt in rodaj. Am zis sa fac o pauza si sa mananc ceva, la un fast-food, in Sinaia. In parcarea fast-food-ului era un motor chiar dragutz..da bhei frate...in viata mea nu am vazut asa cva...Am scos repede telefonul sa-i fac niste poze. INtre timp vine si proprietarul...si de curiozitate il intreb ce marca e... . A zis cva cu "C"...da nu am retinut...singura chestie pe care am retint-o a fost ca are cuie automata (super tare) si Vmax e de 180... ...si nush ce e...!!!!!!!!!!!! Da-ti-mi si mie niste nume de motoare de 125 cc...ca poate imi aduc aminte...plssssss Asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan M Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Ktm, Kymco, Cagiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Ktm, Kymco, Cagiva Cagiva cred ca era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 ...singura chestie pe care am retint-o a fost ca are cuie automata (super tare) si Vmax e de 180... ...si nush ce e...!!!!!!!!!!!! Eu n-am inteles nimic de aici :| .. cutie automata ? Sigur nu era scuter ? Pentru ca toate motoarele de 125 au selector manual de viteze (KTM, Cagiva etc au toate). Vmax ce e ? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 nu...era motocicleta...si a zis ca era de 125cc. Sigur nu era scuter...da avea cutie automata. P.S. Nu e niciuna din cele de mai sus. Stiu sigur ca incepe cu "C" sau cu "K"... ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 nu...era motocicleta...si a zis ca era de 125cc. Sigur nu era scuter...da avea cutie automata. P.S. Nu e niciuna din cele de mai sus. Stiu sigur ca incepe cu "C" sau cu "K"... ASFALT USCAT! ai zis ca ai facut poze.. pune o poza sa vedem si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 poate era Carutza si 125 numaru de kg la cal acu sincer , nu am auzit de motor de 125 cu cutie automata... Vmax , cred ca e viteza maxima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 (editat) Era motor in 4t?180km/h? Nu prea cred! Esti sigur ca era de 125? Ce clasa era?Super sport,enduro,cross ce? Editat Octombrie 14, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Gillera DNA 125 cutie automata,dragutz,se potriveste descrierii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Eu n-am inteles nimic de aici :| .. cutie automata ? Sigur nu era scuter ? Pentru ca toate motoarele de 125 au selector manual de viteze (KTM, Cagiva etc au toate). Vmax ce e ? Bafta Yamaha Vmax cred..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Vmax = Viteza maxima.. !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Vmax = Viteza maxima.. !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 "V max"= viteza maxima ...da...si sigur era de 125 cc...ca asa a zis ala...super sport!!! App de poze...asta e singura chestie...nu am cablu de date la telefon...maine cand vin de la scoala intentionez sa-mi iau...pt a va arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 CHIMCO ? (si da... stiu cum se scrie) CEBERE ? (CBR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) cel mai probabil gilera dna 125..da mai mult de 120 nu cred ca merge...si denis_mbr...ce leg are frate yamaha vmax cu ce se discuta pe forum ? Editat Octombrie 15, 2007 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Eu n-am inteles nimic de aici :| .. cutie automata ? Sigur nu era scuter ? Pentru ca toate motoarele de 125 au selector manual de viteze (KTM, Cagiva etc au toate). Vmax ce e ? Bafta Aici a intrebat ce ii Vmax --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 12:10 ------------- cel mai probabil gilera dna 125..da mai mult de 120 nu cred ca merge...si denis_mbr...ce leg are frate yamaha vmax cu ce se discuta pe forum ? Pai ca eu credeam ca e Yamaha Vmax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Aici a intrebat ce ii Vmax <small>--- Mesaj completat în 16 Oct 2007 12:10 -------------</small><br/> Pai ca eu credeam ca e Yamaha Vmax Ai brodit-o , vmax si supersportu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 [Nu are cum sa fie dna125 ala nu fuge 180km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 noah.. nu mai apar pozele? sa vedem si noi pt ce se face atata stres ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 poate era Carutza si 125 numaru de kg la cal acu sincer , nu am auzit de motor de 125 cu cutie automata... Vmax , cred ca e viteza maxima... si soferul era la un "Gatorade" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Frate 125 care fuge 180 ? Bine ca n-ai zis ca e de 50cc .. Stoc 125 nu fuge nici una 180 ... poate RS la vale (sau daca o arunci din avion ...poate..). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Frate 125 care fuge 180 ? Bine ca n-ai zis ca e de 50cc .. Stoc 125 nu fuge nici una 180 ... poate RS la vale (sau daca o arunci din avion ...poate..). cu un aprilia RS 125 din 93 am mers 180 da nu pot sa bag mana in foc ca era stoc, toba era stoc. era proaspat adus de dincolo si l-am luat la teste sa-l "desfund" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Asteptam poza facuta cu telefonul. Presimt ca si-a batut putin joc de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate