easybiker Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Oau!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Cred ca la proprietari de hayabusa alta e problema...(ceva neurologic )...cand ai un motor de serie cu 180CP...si numa-i vezi ca le mai pun si turbo si NOS...+ alte cateva "mici" modificari de scoti din biata motocicleta 499 CP...scuze dar...oamenii aia chiar au o problema... Cat despre ghost rider,numa sa va uitati atenti la silueta...cand e durduliu, cand e slabanog...si asta numai pe durata a vreo 1-2 ani...putin ciudat...dupa parerea mea nu e o singura persoana,mai ales ca primul(ala mai grasutz am inteles ca a murit ) asta finuta albastra are doar 550CP!!!! si poate 240 Mph si asta are "doar" 437 CP....mai zii ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Mie nu-mi pasa, de sondajele voastre, am hayabusa de mai bine de 1 an, inca n-am murit, sper sa o tzin tot asa, daca o sa am pozibilitatea sa pun turbo, nos sau motor de racheta asa o sa fac !!! daca asta ma bucura pe mine, ce treaba avetzi voi ??? Daca e sa mori mori cand te duci dupa paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Mie nu-mi pasa, de sondajele voastre, am hayabusa de mai bine de 1 an, inca n-am murit, sper sa o tzin tot asa, daca o sa am pozibilitatea sa pun turbo, nos sau motor de racheta asa o sa fac !!! daca asta ma bucura pe mine, ce treaba avetzi voi ??? Daca e sa mori mori cand te duci dupa paine Posibilitati ai!....depinde doar de posibilitatile tale...financiare Ps:nu e ca nu poti muri cand te duci sa iei o paine ,e perfect adevarat ce spui....totul e sa nu-ti grabesti PERSONAL acel sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 nah : http://video.google.com/videoplay?docid=52...&q=hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 nah : http://video.google.com/videoplay?docid=52...&q=hayabusa frumos prezentate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate