vlad_54 Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 vreau sa-mi cumpar o toba aftermarket pt aprilia rs 125 din 2002 ca m-am saturat de bazaitu ala enervant ? unde se gasesc si cam la ce preturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 (editat) evacuare full arrow in jur de 300 de euro www.arrow.it e burta aia 120euro fara tva si finala 95euro fara tva...cu aproximatie Editat Octombrie 20, 2007 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Chiar si cu un full arrow nu scoti "bazaitul". Nu ai ce sa ii faci e 2 T - 125 cc.Nu poti sa o faci sa sune prea altfel. Evacuare arrow: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 La 2006/2007 cu toba aftermarket nu faci decat sa accentuezi bazaitul si chiar sa-l faci mai subtire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 daca ai gasi o toba shark full.. aia suna frumos! are un baiat de aici din oradea.. doar ca pretul este maricel.. 450e in germania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 deci se simte diferenta intre cea stock si una arrow ? nu dispun de multi bani acum si mi-as cumpara doar finala ? galeria contribuie mult la sunet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 deci se simte diferenta intre cea stock si una arrow ? nu dispun de multi bani acum si mi-as cumpara doar finala ? galeria contribuie mult la sunet ? Offtopic: Tu nu esti din izvoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 galeria contribuie la performante..ce`i drept nu prea mari..ca nu ai ce sa scoti doar din evacuare la un 125 2 timpi...dar finala iti schimba sunetul...mie cel putin la arrow imi place sunetul....giannelli parca erau mai ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 (editat) galeria contribuie la performante..ce`i drept nu prea mari..ca nu ai ce sa scoti doar din evacuare la un 125 2 timpi...dar finala iti schimba sunetul...mie cel putin la arrow imi place sunetul....giannelli parca erau mai ieftine gianelli nam gasit...am vazut jollymoto care e mai scump ca arrow are un prieten de aia si se aude ok @mafiot am casa in izvoare si am tinut motoru un timp acolo ...probabil atunci m-ai vazut Editat Octombrie 21, 2007 de vlad_54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 gianelli nam gasit...am vazut jollymoto care e mai scump ca arrow are un prieten de aia si se aude ok @mafiot am casa in izvoare si am tinut motoru un timp acolo ...probabil atunci m-ai vazut Sunt baiatu cu rs50-ul cu nr de buzau tot din izvoare --- Mesaj completat în 21 Oct 2007 16:36 -------------Lasa si tu un id de mess sa mai vb..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 gianelli nam gasit...am vazut jollymoto care e mai scump ca arrow are un prieten de aia si se aude ok @mafiot am casa in izvoare si am tinut motoru un timp acolo ...probabil atunci m-ai vazut daca vrei iti dau eu nr`u unui baiat din bucuresti care ii importator giannelli! daca iti trebe dami pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 daca vrei iti dau eu nr`u unui baiat din bucuresti care ii importator giannelli! daca iti trebe dami pm! au sunet placut giannelli ? a avut cineva sau stie cum se aude ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 ca si arrow .. din cate am inteles.. arrow a cumparat firma giannelli.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 ca si arrow .. din cate am inteles.. arrow a cumparat firma giannelli.. si cat cere pe ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 si-a luat un prieten de la el cu 2.3 mil nou noutza modelu nou.. cu safty cap sau cum ii zice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Bazaitul de care zici tu nu se poate scoate....sunetul ii caracteristic motoarelor in 2t....de exemplu drujba, scuter, motocicleta de 125 sau de 250.....toate suna aproximativ la fel...sunetul ii dat in primu rand de felul de functionare al motorului....de exemplu la motoarele de sportive peste o anumita turatie(cred ca peste 8000rpm) au un sunet caracteristic.....la fel bicilindru de chopper care are un sunet caracteristic indiferent de cilindree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 125 si 250 dupa 8000 de ture deschide power valvele .. adica se largeste admisia.. se aude si merge mai tare.. sincer mie imi placea cum se auzea rs`u meu cu toba stock nu "bazaia" tare.. era destul de dragutz sunetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Pai bazaie mai tare neaparat din cauza power valve'ului.....ci din simpla cauza a turatiilor....cum suna o sportiva de 600 la 600rpm si la 1200 rpm de exemplu;)...ceva de genu....oricum.....I love my chainsaw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Daca vrei sunet jmeker baga si un filtru sport. Eu am vazut diferenta la 2 prieteni care au rs 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 filtru sport nu are rost sa pui daca nu pui toba sport completa si carb mai mare daca vrei sa se auda mai fain mai bine modifici filtru original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 filtru sport nu are rost sa pui daca nu pui toba sport completa si carb mai mare daca vrei sa se auda mai fain mai bine modifici filtru original ce sa modific la filtru original ? cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 scoti capacu ...da` trebe sa`l cureti mai des ...si s-ar putea sa nu`ti mai traga ca inainte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 nu neaparat sa scoti capacu.. tai jos prostia aia pe unde intra aeru in filtru.. lasi capacu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 scoti capacu ...da` trebe sa`l cureti mai des ...si s-ar putea sa nu`ti mai traga ca inainte ... o sa incerc cu capacu scos sa vad cum e ...merci pt sfaturi... dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 incearca mai bn sa tai acolo unde intra aerul..eu am auzit DNA cu kit de 70cc cu filtru sport..se auzea tare si prost si nu mai tragea bine..pana la urma a pus filtru la loc care era malossi...dar nu era conic..si a taiat chestia aia pe unde intra aeru...si se aude f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate