Hector Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 rugaminte pt cunoscatori eu m-am cam oprit din cautari la astea 2: fzr 1000 genesis 1992-1995 sau zx9r aprox tot anii astia ce ziceti?am facut bine?care e modeluul cel mai "reusit" ca si fiabilitate,stabilitate,performante,intretinere...... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 (editat) daca e genesisul ala cu 5 supape pe cilindru, ia-l zx9-le abia în 2003 s-a etalat ca un model "reusit" sa nu uitam ca-s, totusi, modele de peste 10 ani, asa ca ce fiabilitate mai vrei?!? Editat Februarie 4, 2005 de RO-shu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Februarie 6, 2005 Autor Share Postat Februarie 6, 2005 merci man si mie imi ramasese gandul tot la genesis dar vroiam sa mai aflu o parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 6, 2005 Admin Share Postat Februarie 6, 2005 daca e genesisul ala cu 5 supape pe cilindru, ia-lzx9-le abia în 2003 s-a etalat ca un model "reusit" sa nu uitam ca-s, totusi, modele de peste 10 ani, asa ca ce fiabilitate mai vrei?!? Salut.. Ro-shule,la tine fiabilitatea se termina dupa 10 ani??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Februarie 10, 2005 Autor Share Postat Februarie 10, 2005 eXact! bine spus!!!! asa m-am gandit si io,dar n-am zis nimic din respect pt omu' care mi-a raspuns cum speram io bafta si vreme frumoasa cat mai de timpuriu!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t-rex Postat Februarie 12, 2005 Share Postat Februarie 12, 2005 Votez :"Genesis"! e mai manevrabila de cit zxr-ul,la care itzi trebuie oarecare experientza si in plus dupa o vreme apar probleme la chiulasa la fzr schimbi lantzul de distributzie cind ii vine rindul si n-ai nici o alta grija bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Io stiam ca prin asta se deosebeste Genesis de celelalte FZRuri: prin 5 supape. Deci nu exista genesis fara 5 supape / cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 M-am dat cu un fzr1000 din 1990 a unui prieten si m-am simtit ca pe sport-touring. Daca te intereseza o vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Februarie 14, 2005 Autor Share Postat Februarie 14, 2005 asta din 90 e ala cu 2 ochi?ca nu mai stiu... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate