darian Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Daaa...Saru-mina...!Da' stii cumva cam citi bani face "bijuteria"? Poate daca string bani vreo 200 de ani o sa am sa-mi iau si eu una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Ma uit si nu ma mai satur...Un poster cu asta ar fi traznet! A-l dracu'sa fiu,direct pe perete,in fata patului,cand ma trezesc s-o vad! Cum era sloganul alora de la Realitatea TV? "trezirea la realitate" din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 Gitana asta arata prea bine ca sa fie adevarata. Mercy Roby. ;)NU STIU INCA EXACT CE VREAU SA ALEG dar cum mie imi plac harleyurile...va cam dati seama ce aleg:)) Pai si mie-mi plac dar parca totusi Harley-uri mai gasesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 revenire:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Roby uite un alt site care poate te intereseaza.. si cateva poze de pe el... cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 Roby uite un alt site care poate te intereseaza.. si cateva poze de pe el... cu ele. pune linkul de la site ok:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 si linkul.. scuze..Nice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 shi inca una.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 linkul asta este direct la BIKER BABES http://www.cannoncycle.com/bikerbabes.htm:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 cu vreo 2 mai sus ai linkul.. la nice d fapt e http://www.cannoncycle.com ia uite ca l-am mai dat odata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 este pe acolo si un link cu bikes... fara babes... merita vazut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 este pe acolo si un link cu bikes... fara babes... merita vazut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 este pe acolo si un link cu bikes... fara babes... merita vazut.. ok sa nu crezi ca ma uit doar la o chestie...am obiceiul sa rascolesc weburile de la cap la coada numi scapa nimic:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 putzin offtopic, dar nu chiar... cam asha e motocicleta mea de vis...(da shtiu ca e cel din Easy rider, dar seamana cred ca cel mai mult cu cea pe care o visez...) poate un far mai altfel, sau 1 mare, shi 2 mai mici, Rezervorul putzin mai altfel, mai mare, shi clar altfel vopsit...(negru mat, sau un rosu foarte inchis) cred ca e o poza de colectie totushi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 team ajutat eu cu poza sa fie unde ai vrut tu postata ) stii ce motor de harley are chopperul din easyrider???asta asa sa vad si eu cit cunosti harleyurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 poate un far mai altfel, sau 1 mare, shi 2 mai mici un sfat prietenesc pe genul asta de choppere gen easyrider ...nu se put trei faruri pt ca strica linia motorului....se pun trei faruri la motoarele gen FAT BOY sau toate cele cu furca scurta si groasa.......ca estetica arata cel mai bine pe genul asta de motoare.... pe chopper cu furca lunga nu se pun 3 faruri eventual 2 unul peste altul...este mult mai estetic salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Din pacate Cunoshtintzele mele despre Harley sunt slabe.. Dar vreau sa invatz, asha ca ma intereseaza.. Shi chestia cu farurile poate gasesc desenul pe care l-am facut acuma un an(shi atunci inca nu am vazut Easy rider), shi il postez pe undeva... Respect Roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Cred ca in film a fost un Sportster .. dar nu sunt sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Cred ca in film a fost un Sportster .. dar nu sunt sigur Mai bine nu raspundeai Este vorba de asa ceva, adica tipul (sau generatia) motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Mersi $ilver... Cum spuneam nu shtiu.. dar nu sunt o cauza pierduta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Mi-am facut temele deci e vorba de un PANHEAD This bike was built on a Chromed wishbone ridgid frame, with the front end raked-out to 43 degrees and 12-inch over on the forks, turned-down lower legs, dogbone riser and Apehanger handlebars Red,Whit & Blue cover a 2-gallon peanut tank and a four-foot sissy bar made by Paughco The upswept fishtail pipes let the exhaust flow from the H-D Panhead engine. It has a 4 speed transmission, a "mousetrap" spring-aided clutch, six-volt charging system, mechanical rear brake (no front brake) Rumored to have been built by Dan Haggerty (of TV's "Grizzly Adams") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 nota 10 pt tema facuta si ducumentarea studiata... salut tineo tot asa ca vei invata multe daca iti dai un pic interesul...pt cultura motocicletelor:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate