SV90NOS Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 am vazut in capatu tobei 3 nituri , banuiesc ca tre sa scot niturile si ies filtrele nu? mersi si drum liber!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabigpz Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Si eu am gpz si am crezut acelasi lucru dar nu, alea sunt doar capace de estetica. tobele sunt sudate.eu vreau sa le inlocuiesc ca sunt mancate de rugina,dar nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Daca sunt sudate le desfaci cu flexul , finut, precizie chirurgicala dupa care le inchizi la loc cu nituri sau cu autogenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Salutare!!! Daca facetzi rost de tobe de gpz anuntzti-ma si pe mine ca eu am unele modificate foarte zgomotoase... si vreau sa le schimb... Merci Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Se potrivesc motad ss, nexus 2-in-1 ... dar trebuie să găseşti pe cineva să ţi le-aducă din afară. Cum îţi sună un preţ de 250 pounds pentru nexus ? Mai bine încerci aici, ieşi mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SV90NOS Postat Februarie 18, 2005 Autor Share Postat Februarie 18, 2005 Salutare!!! Daca facetzi rost de tobe de gpz anuntzti-ma si pe mine ca eu am unele modificate foarte zgomotoase... si vreau sa le schimb... Merci Vlad hai sa facem schimb ca eu de aia vreau sa le desfac ca-s standard si vreau sa sune mai tare si au ceva rugina pe lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 cea mai simpla solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 cea mai simpla solutie Da da tre` ceva diferenta ca`s ruginite un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Ale mele sunt facute pe comanda (de axa si bogdan (cred)) din niste tobe de dacia 1100 centrale se aud tare itzi trimit sipoza cu ea echipata cu tobele alea daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SV90NOS Postat Februarie 28, 2005 Autor Share Postat Februarie 28, 2005 trimite-mi te rog sv90nos@yahoo.co.uk sau pompy_ro@yahoo.com mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Dragul meu Vlad, curios dar eu sint artistul care ti-a facut tobele 250.000 bucata si vreo 100.000 modificatul ! Daca vrei tobe mai ieftinutze ,e pe Pantelimon un service Pilot care e reprezentantza pentru Bucuresti a BORLA !Acolo poti sa-ti faci din tobele lor de catalog cam ce vrei si la bani romanesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SIM Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 http://www.pilotauto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 @mdvn Ce vrei mai Dragos, nu am fost informat suficient de bine (oricum in postul anterior am scris "cred". Oricum merci si scuze pt greshala. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate