Tytus The VIRUS Postat Martie 19, 2011 Autor Share Postat Martie 19, 2011 Up,4000e /index.php?showtopic=624218 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Up,4000e/index.php?showtopic=624218 frumos motor , bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 Multumesc pentru aprecieri,3900E! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Salutari! Trebuie sa schimb filtrul de aer...Se merita sa pun cu intretinere? Voi de care aveti...Si ulei...pina acum am mers pe Motul, ma batea gindul sa incerc si Castrol. Pareri? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Multumesc pentru aprecieri,3900E! moto e super intretinuta, recomand din pacate toti vor cat mai ieftin si nu apreciaza starea buna a unei mobre Salutari! Trebuie sa schimb filtrul de aer...Se merita sa pun cu intretinere? Voi de care aveti...Si ulei...pina acum am mers pe Motul, ma batea gindul sa incerc si Castrol. Pareri? Multam eu merg pe cel stock , il schimb la 2-3 ani si il suflu si verific in fiecare an, pe motul merg si eu ??? stie careva detalii de un engine guard pt GSR, de unde s cumpar, pareri.... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Septimiu, ti-am pus niste linkuri pe topicul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Salut Septimiu, As vrea sa imi spui care este cel mai avantajos pret (ieftin si bun) pe care mi-l poti accepta pentru stander fata-spate care sa se potriveasca la Suzuki GSX 750 F din 2001. M-ar interesa ceva pentru fata - reglabil in asa fel incat in mom. in care sta pe cricul central sa pot suspenda si fata sa nu mai aiba deloc sprijin pe anvelope ( si pentru spate ar fi de preferat sa fie cu prindere sub bascula). Nu stiu cum se construieste dar banuiesc ca atunci ar trebui un stand ajustabil/reglabil... dar tu stii probabil mai bine. Pe louis am vazut cateva seturi de standere cu roti duble... deci m-ar interesa si aspectul asta, daca este posibil. Astept detaliile si oferta. Multumesc anticipat! Un weekend placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate