Gogu_Spartanu' Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Buell XB12R Firebolt 2005 MOtor V2 1200cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Ce linii misto are...E superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 "Bicicleta" de exceptie! Motorul de asemenea dar in sensul rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 la ce te referi cand zici in sensul rau? motorul e cam ... batranesc dar bicicleta am auzit ca e chiar reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Februarie 16, 2005 Autor Share Postat Februarie 16, 2005 poate pentru ca la un motor de 1200cc scoate niste amariti de 102 CP la 6800 si nici cuplu nu e mare meserie 113 Nm la 6000. Si batrinesc pt ca e luat de pe Harley care in principiu e acelasi motor de cind s-a infiintat marca!...Dar asta e parerea mea voi ce ziceti?Fiindca la design arata mortal(ca toate Buell-urile dealtfel) si in Blade 3 arata si mai bine Ca tot veni vb la noi in RO se importa is marca asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 la ce te referi cand zici in sensul rau? motorul e cam ... batranesc dar bicicleta am auzit ca e chiar reusita Pai asta am si scris. Bicicleta de exceptie , motor subtire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 ai andarstend intzelesesem ca ambele sun de sexceptie in sensul rau ... si io eram de alta parere PS: 102 CP nu mi se par chiar putini ... XB12R sau S nu sunt supersportive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Ete si favorita mea De cand am scris articolul despre ea am ramas marcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 DA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate