trazvan Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Unde gasim si noi revista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 din ce am gasit eu pe net revista este gratis si din cauza asta probabil ca nu se gaseste la chioscurile de ziare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 cum crezi tu ca e mai bine pt tine. pana la urma ce vrei sa vopsesti la vespa ta ?! Am vazut amandoi cat e de prietenos asfaltul si are o zgarietura acum. Nu e indoita, doar trebuie vopsita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 ahhh deci nu e mare lucru, astazi ma duc sa o iau si eu de la vopsitorie insa mai trebuie sa i mai fac eu ceva ... mai trebuie sa i dau cu spray ul pe aripile din spate pt ca nu mai era buna vopseaua zice vopsitorul si n am mai vrut sa o las acolo ... mi a sarit tandara pe ala. ehh oricum sper ca sapt asta sa termin tot si sa o asamblez sa ies cu ea pe strada ca nu mai suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Stie cineva unde gasesc dimensiunea si greutatea rolelor stock la o Vespa ET4 125 4t Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Stie cineva unde gasesc dimensiunea si greutatea rolelor stock la o Vespa ET4 125 4t Multumesc anticipat! Aveam pe undeva toate manualele de la Vespa. Dar nu stiu unde le-am pus. Incearca cu un mail la Vespa direct. Ar trebui sa stie si cei de la Tg Mures. Vezi pe site: www.vespa.ro. Daca nu incearca un numar sau mail de la : www.vespa.de www.vespa.at www.vespa.it Daca le gasesc iti scriu. Dar nu stiu daca este mentionat in manuale. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 cel ami bine e pe site la vespa daca gasesti daca nu incearca pe www.rms.it cauta cataloagele si la role cauta et4 125cc eu asa am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) Va multumesc pentru raspunsuri. Am gasit pe www.rms.it Dar stau si ma intreb ... Vespa mea e din 97 .... Deci se incadreaza la prima categorie ... totusi 12g ... nu's cam grele? Editat Iulie 26, 2008 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Nu stiu ce sa ti spun, dar daca vrei poti sa ti iei si mai usoare, cum crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Acum alta problema , am cautat role de dimensiunea 19x14 si nu se gasesc.Am incercat pe easyparts si se gasesc 19x13,7 12g.Are ceva daca in loc de 19x14 is de 19x13,7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 sincer nu cred ca poti sa iei alta dimensiune. cauta si pe darycom.ro poate gasesc acolo daca nu iti aduc din italia de la RMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Oare ? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-127696.html Corado,vorbeste cu el poate are acte sa o cumperi. Editat August 8, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 ma indoiesc ca vrea doar 300 E pe ea ... am sunat de curiozitate ... s a dat pe 500 E dar era furat din Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciobi06 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salutare tuturor.nu am mai intrat de prea mult timp aici.pe Kamara l-am invitat si eu acum vreo saptamana.i-am zis sa ia legatura cu ionut...mi-a trimis mail ca o sa vorbeasca cu el....mai departe nu mai stiu.in rest...vespa mea merge bine...e la fel de frumoasa...are 2500km. ajung repede la servici...faza misto e ca acuma ma duc numa la costum la birou...si calare pe vespa...si cu casca de crazy frog in cap...asa ca daca ma vedeti nu aveti cum sa ma ratati.hai sa ne traiasca vespele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jetforce Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 buna vreau sa va anunt ca am achizitionat o vespa lx 50 blue sky 320 km,ce mai...noua,iar prima impresie este urmatoarea>motor silentios,cu stabilitatea nu sunt obisnuit, probabil ca roata pe fata este mai subtire,interior scaun cam ciudat deoarece nu este fixat....o sa mai gasesc si alte lucruri pozitive dar si negative..........sint din cluj va mai dau de veste.....salutare tuturor celor putini vespari P.S. mai detin si o aprilia sr factory din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Prin viena e plin de vespe, multe noi si catecva mai de prin 60 sau 70. Cam cum sunt scuterele chinezesti la noi, asa de plin e de Vespe la ei. Ai perfecta dreptate. Datorita serviciului sunt mult timp plecat la Viena. Am obrervat acest lucru. Mi-as dori sa ma pot plimba pe acolo cu o Vespa. Am remarcat insa de multi ani respectul soferilor pt cei pe 2 roti. E un vis sa conduci un motor acolo. Iar reprezentantele nu te fura! Au toate piesele la pretul de pe site Vespa, fara nici macar un cent adaos Asfalt uscat! bunavreau sa va anunt ca am achizitionat o vespa lx 50 blue sky 320 km,ce mai...noua,iar prima impresie este urmatoarea>motor silentios,cu stabilitatea nu sunt obisnuit, probabil ca roata pe fata este mai subtire,interior scaun cam ciudat deoarece nu este fixat....o sa mai gasesc si alte lucruri pozitive dar si negative..........sint din cluj va mai dau de veste.....salutare tuturor celor putini vespari P.S. mai detin si o aprilia sr factory din 2007 Felicitari pt alegere! Sper sa ne vedem cu bine. Ai facut o alegere buna. Daca ai nevoie de ceva la ea ma poti contacta. Sunt des in Viena si pot sa iti aduc la preturi de catalog orice piesa. Bucura-te de ea! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 suna tentant oferta ta ! poate o sa apelez si eu la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 suna tentant oferta ta ! poate o sa apelez si eu la tine Cu placere. Preturile sunt chiar cele din cataloage, nu ca la noi de le umfla cu pompa. Ideea e sa am cum sa aduc. Drumurile le fac cu avionul si deobicei am bagaj si un altul ar fi in plus, deci ar trebui platit. Dar rezolvam cumva. Sa-mi spui numai din timp sa trimit mail de comanda inainte sa ma duc, sa fie pe stoc. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Oameni buni. Nu mai e nimc nou in lumea Vespa? Va salut de la Cluj! Asfalt uscat cats e mai poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Oameni buni. Nu mai e nimc nou in lumea Vespa?Va salut de la Cluj! Asfalt uscat cats e mai poate! nu sunt [probleme cu vespa! Nu are cum sa se strice.A mea are 18.000 de km si merge ca noua. plus ca o scazut consumu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 stie cineva vreun garaj langa parcul moghioros pe Str. Pascani, Delinesti, Tg, Neamt sa-mi tin si eu Vespa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 nu sunt [probleme cu vespa!Nu are cum sa se strice.A mea are 18.000 de km si merge ca noua. plus ca o scazut consumu! Da ai dreptate! Sa te bucuri de ea! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Da ai dreptate! Sa te bucuri de ea!Asfalt uscat! Trebuie sa o revopsesc si so mai chituiesc oleaca.O mai cazut de pe cric pe pietre si so undoit oleaca..si o inceput pe dedesupt sa rugineasca..o stat mult in ploaie ca imi era lene sa o bag in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Trebuie sa o revopsesc si so mai chituiesc oleaca.O mai cazut de pe cric pe pietre si so undoit oleaca..si o inceput pe dedesupt sa rugineasca..o stat mult in ploaie ca imi era lene sa o bag in garaj. Si eu am avut un accident cu ea. Am stat o gramada pana am rezolvat vopseaua. In tara nu o face nimeni dupa cod... si na... am rezolvat acum si a iesit beton. Mi-am luat si ceva bare metaklice.... protectii (imi scapa cum le zice) sa nu mai am probleme de vopsit. Numa bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 sal. sorry nu am mai avut timp sa intru pe forum. am fost foarte prins cu casa + ca mi am luat si al 2 lea job. din pacate vespa mea este inca dezmembrata, am pierdut cam toata vara, sa mi fie invatare de inte ca nu m am apucat de ea in iarna Necks se numesc crash bars daca imi amintesc eu bine pana la urma cum ai rezolvat cu vopseaua ? posteaza o poza sa vedem si noi cum a iesit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate