N3cks Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Ms mult Corado , am postat si pe forum poze cu vespa , in legatura cu linia vestimentara de la adidas facuta in colaborare cu cei de la vespa sunt destul de scumpe ,poate un discount ar fi f bine venit pt cei ce vor sa si achizitioneze asa ceva . Deja vad ca incepe sa se incalzeasca afara si sper sa o tina asa pt ca astept cu MARE interes o intalnire cu toti posesorii de viespi Bafta multa si asfalt uscat ! Nu prea se mai vede activitate pe aici. Probabil din cauza vremii de afara. Anunt o noua Vespa in cluj. LX probabil 125 cc. Sper sa ni se alature... doar sa il prind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Nu prea se mai vede activitate pe aici. Probabil din cauza vremii de afara.Anunt o noua Vespa in cluj. LX probabil 125 cc. Sper sa ni se alature... doar sa il prind... Salut N3ecKs ! Ai dreptate nimeni nu mai zice nimic , in ultima luna am mai vazut cateva si in Bucuresti dar nimeni vad ca nu are chef de discutii sau plimbari.... ,, Nici Corado nu mai zice nimic de vreo intalnire , poate isi face timp si se mai uita pe forum , ne mai auzim pe aici pe forum , bafta multa si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Salut decizia administratorilor de a muta topicul la topicuri importante. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Anunt pentru posesorul scuterului Vespa legat deseori la facultatea de arhitectura Ion Mincu Bucuresti colt cu OCE: am vazut de cateva ori diferiti cocalari stand pe el..ma indoiesc ca vor sa il zboare dar sa il darame nu ar fi exclus si ar fi pacat de el, la cat de bine arata. Mai bine il legi la bariera, e mai in siguranta. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Buna ziua! Dragi posesori de vespa , doresc sa ma ajutati si pe mine sa gasesc aceasta carena din imagine.Eu m-am chinuit vreo 1h si nu am reusit sa o zaresc. Multumesc anticipat! Ps:De preferat ar fi s-o gasiti pe site-ul: http://www.easyparts.nl/choosedrawings/18/..._ET2_50_2T.html (a nu se considera reclama) sau daca nu pe orice site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Buna ziua!Dragi posesori de vespa , doresc sa ma ajutati si pe mine sa gasesc aceasta carena din imagine.Eu m-am chinuit vreo 1h si nu am reusit sa o zaresc. Multumesc anticipat! Ps:De preferat ar fi s-o gasiti pe site-ul: http://www.easyparts.nl/choosedrawings/18/..._ET2_50_2T.html (a nu se considera reclama) sau daca nu pe orice site. Nu vreau sa te dezamagesc.. dar nu cred sa gasesti asa ceva. Caroseriile Vespa sunt sa zicem asa dintr-o bucata si nu vei avea cum sa cumperi doar o carena. Daca am vazut bine ai un ET2. Am cam toate manualele Vespa, incerc sa le caut daca doresti si sa iti trimit. Daca cumva ai cazut.. dezdoaie si vopseste, alta solutie nu cred ca ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vsp 4so Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Buna ziua!Dragi posesori de vespa , doresc sa ma ajutati si pe mine sa gasesc aceasta carena din imagine.Eu m-am chinuit vreo 1h si nu am reusit sa o zaresc. Multumesc anticipat! Ps:De preferat ar fi s-o gasiti pe site-ul: http://www.easyparts.nl/choosedrawings/18/..._ET2_50_2T.html (a nu se considera reclama) sau daca nu pe orice site. Subscriu la ce a mentionat N3cks mai sus ..o caroserie noua de ET nu cred sa fie asa de usor de gasit, si ar mai fi si problema cu seria de sasiu stantata pe ea .Esti mai castigat daca incerci sa repari pe cea veche , daca este recuperabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 sal intentionez sa cunosc cat mai multi detinatori pentru a infiinta un Club Vespa in romania. spre deosebire de alte tari, la noi in tara nu exista asa ceva. daca ai prieteni care detin Vespa modele vechi, sau noi, te rog sa raspunzi. Mail sau mess corado_c@yahoo.com merci am si eu o vespa de vanzare pk 50 an 85 carte service 6300 km originali 800 e tel 0757637825 cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Nu vreau sa te dezamagesc.. dar nu cred sa gasesti asa ceva. Caroseriile Vespa sunt sa zicem asa dintr-o bucata si nu vei avea cum sa cumperi doar o carena.Daca am vazut bine ai un ET2. Am cam toate manualele Vespa, incerc sa le caut daca doresti si sa iti trimit. Daca cumva ai cazut.. dezdoaie si vopseste, alta solutie nu cred ca ai. Salutare posesori de viespi , chiar nimic nu se mai aude pe aici ? Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Salutare posesori de viespi , chiar nimic nu se mai aude pe aici ? Bafta si asfalt uscat Pai la vremea asta frumoasa am plecat cu totii la plimbare cu Vespele. Aici se aude doar curentul, am lasat usa deschisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Pai la vremea asta frumoasa am plecat cu totii la plimbare cu Vespele.Aici se aude doar curentul, am lasat usa deschisa Pai la Cluj ca in Bucuresti vad vespe pe strada dar nimeni nu este interesat sa iasa la o adunare a viesparilor ,asa ca ne plimbam singuri care cum apuca , Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
purice_2007 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 VAND VESPA ET 4 DIN 2002 PRIMA INMATRICULARE 2006 9000 D KM REALI CU DEFECTE OPTICE DAR MECANIC ESTE IN STARE BUNA...PENTRU CONTACT ADRESA DE EMAIL purice_2007@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) VAND VESPA ET 4 DIN 2002 PRIMA INMATRICULARE 2006 9000 D KM REALI CU DEFECTE OPTICE DAR MECANIC ESTE IN STARE BUNA...PENTRU CONTACT ADRESA DE EMAIL purice_2007@yahoo.com Succes la vanzare, desi o Vespa e de nepretuit! In locul tau nu as vinde-o, sau mai ai vreo doua? Asfalt uscat! Editat Septembrie 18, 2009 de N3cks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAVUDANIELO Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Salut baieti si posesori de vespa. Ca si unii dintre voi detin si eu una din placerile vietii - o vespa GTS 300 SUPER (si nu degeaba ii zice super) pe langa cea mentionata sus mi-am mai luat si un vespa p 80 x din 1981 pentru a o reconditiona. daca aveti placerea adaugati si id-ul meu de mess in listele voastre. savudanielo Mesaj completat Anunt pentru posesorul scuterului Vespa legat deseori la facultatea de arhitectura Ion Mincu Bucuresti colt cu OCE: am vazut de cateva ori diferiti cocalari stand pe el..ma indoiesc ca vor sa il zboare dar sa il darame nu ar fi exclus si ar fi pacat de el, la cat de bine arata. Mai bine il legi la bariera, e mai in siguranta. Numai bine! incearca aici: http://www.sip-scootershop.com/main/user/R...terAccount.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Salutare '' viespari '' , se pare ca incet dar sigur incepem sa ne punem vespele la hibernat , sper ca totusi sa mai prindem in luna Noiembrie ceva zile cu soare sa ne mai bucuram de ele PS , atasez cateva poze de la ultima iesire mai mult la ''barfa'' cu inca 2 prieteni detinatori tot de LX 50 4 t Bafta multa si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Salutare '' viespari '' , se pare ca incet dar sigur incepem sa ne punem vespele la hibernat , sper ca totusi sa mai prindem in luna Noiembrie ceva zile cu soare sa ne mai bucuram de ele PS , atasez cateva poze de la ultima iesire mai mult la ''barfa'' cu inca 2 prieteni detinatori tot de LX 50 4 t Bafta multa si asfalt uscat ! Foarte frumos! Am incercat sa stabilesc si in Cluj o intalnire de Vespe, insa din pacate cei pe care i-am vazut in trafic nu sunt is pe forum. Acum e deja iarna, sper insa la primavara sa reusim si aici o intalnire. Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 aloo fetele de piaggio ape ce ziceti?? ca are mot de vespa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snakesnake85 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 salutare detinatori de vespa.am si eu o vespa hp 50 cm3 din 1991,o am in reparatie capitala(vopsire,facut motor,etc)dar cand i-am desfacut motorul am vazut ca pistonul are o fisura in el.vreau sa-i schimb pistonul si segmentii dar e o problema cu cilindrul,este tot din aluminiu si nu stiu daca merge alezat sau daca gasesc piston tot la cota care o am.cilindrul nu prezinta urme de uzura si nu as vrea sa-l schimb.va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti ce sa fac.va multumesc.si apropo cum se face sa intru in club vespa?multumesc inca o data si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 salutare detinatori de vespa.am si eu o vespa hp 50 cm3 din 1991,o am in reparatie capitala(vopsire,facut motor,etc)dar cand i-am desfacut motorul am vazut ca pistonul are o fisura in el.vreau sa-i schimb pistonul si segmentii dar e o problema cu cilindrul,este tot din aluminiu si nu stiu daca merge alezat sau daca gasesc piston tot la cota care o am.cilindrul nu prezinta urme de uzura si nu as vrea sa-l schimb.va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti ce sa fac.va multumesc.si apropo cum se face sa intru in club vespa?multumesc inca o data si asfalt uscat. Felicitari pentru Vespa! Sper sa reusesti cu rezolvarea problemelor de ordin mecanic. Din pacate acolo nu te pot ajuta. Cat despre Club Vespa, trimite un PM la corado_c. El se ocupa de Club in mare parte sau cel putin a incercat anul trecut. Cu succesul e mai greu, pentru ca sunt putini cei care apreciaza si mai si achizitioneaza astfel de frumuseti. Sper cu timpul sa ne inmultim. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snakesnake85 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 mersi mult. pentru cine stie sau are o schema electrica vespa hp din 1991 rog sa o puna aici. cine stie cum se face instalatia de avarii la scuter rog sa puna o schema.mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare dragi Viespari , nu se mai aude nimic aici pe forum ? nimeni nu a mai achizitionat nimic ? nici o intrunire nimic ? Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 A venit vremea buna, dar pe aici se pare ca bate vantul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Salutare dragi viespari , chiar nu se mai aude nimic ? noutati , poze ,intruniri ? Am sa revin curand cu poze cu noua mea achizitie Vintage Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 17, 2010 Autor Share Postat Iulie 17, 2010 sal scuze n am mai intrat de foarte mult timp pe aici. a fost zilele trecute o intalnire a vesparilor organizata de cei de la paneuro. am anuntat prin mail cam pe toata lumea dar din pacate au aparut f putini din cei peste 50 (parca) ale caror mailuri le am. Cautati pe facebook pagina vespa romania si o sa gasitit acolo cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 sal scuze n am mai intrat de foarte mult timp pe aici. a fost zilele trecute o intalnire a vesparilor organizata de cei de la paneuro. am anuntat prin mail cam pe toata lumea dar din pacate au aparut f putini din cei peste 50 (parca) ale caror mailuri le am. Cautati pe facebook pagina vespa romania si o sa gasitit acolo cateva poze Am primit si eu mailul... daca bine imi aduc aminte.Dar doar nu te asteptai sa vin la Bucuresti cu adevarata frumusete de 50 LX. Ar fi trebuit sa ma anunti prin iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate