papillion Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Acesta e traseul iar acestea sunt pozele. - Plecarea din Petrom Vestem - Pe Transfagarasan - Toata gasca adunata. 3 motorete si 3 masini. - Curtea de Arges - Balea, o frumusete. Alunecam cu motoretele de numa. Deosebit traseul, 3 motorete, 2 chopere si un Suzuki sv. foarte fain, portiunea Balea cu lapovita si ninsoare, Vidraru - drum greu si gropi, Valea Oltului noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 aceasta excursie a fost filmata sa ne aduca aminte de clipele frumoase si grele vizionare placuta ! tT8qN_v5r3k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 faina plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) Vali ma opreste lumea pe strada sa-mi zica ca esti peste tot fratele meu. Esti om de baza aici pe forum. Bafta in excursia de astazi la Sighisoara. Sa filmezi si sa ne arati si poze! Eu pun filmuletzul de la Hunedoara si Deva cand am fost impreuna si cu omunegru22. Asfalt uscat! [YouTube]KAD_Tns7Ap8[/YouTube] Editat Noiembrie 3, 2007 de papillion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 frumos, ma bucur sa aud ca si in noiembrie se merge pe trans. nu ati avut probleme cu frigul in blugi? ceva under? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Felicitari, chiar curaj sa mergeti pe Transfagarasan pe vremea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ce faina sta ceata deasuprea transfagarasanului...a-ti avut curaj sau a-ti studiat vremea dinainte...dk va prindea zapada pe acolo pe sus...faina si ideea cu filmatu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Fratilor, obligatoriu studiem vremea cand iesim cu motoretele. Stiam ca este rau sus dar intr-adevar nu ne asteptam sa fie asa rau, cu zapada pe marginea drumului dar cu prudenta si cap pe umeri se rezolva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 De abia astept sa mai facem traseul asta vara asta care vine, poate se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate