Supapa_Jr Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Va salut,mi-am luat o Cagiva de 350 pe care vreau sa o folosesc mai mult in oras,deci nu va prea vedea noroaie si alte ''chinuieli''. as vrea sa stiu daca are cineva idee de unde se pot procura piese pentru ele,daca exista vre-un motor compatibil si daca are cineva un manual de reparatii sau orice m-ar putea ajuta va raman recunoscator. In mare parte ma intereseaza si ce consumabile sa bag in ea,unde gasesc placute de frana si ferodou precum si kit de ambreiaj.Multumesc P.S. Tratati-ma ca pe un incepator. --- Mesaj completat în 04 Nov 2007 11:51 -------------Chiar nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 United Motors. Ei aduceau piese de Cagiva, insa destul de greu, pt. ca nu-i o motocicleta foarte cautata. Incearca, totusi. Iar inainte cauta manualul pe internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 nu am gasit pe net...de aia intrebam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 'Ai La Multi Ani! S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 multumesc mult da...sper sa nu am probleme...sa ma tina macar un an daca nu mai mult fara sa ma bag la reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Daca ai luat-o in mintile ei , tine , dupa cum ti-am mai spus dealtfel . Fii atent cu nivelul de ulei si in rest da-i in goarna sa behaie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 e in mintile ei...trage super bine...dar...mi-e teama sa nu am probleme...cam cati litri de ulei intra in ea???are ceva daca ii pun un filtru sport direct in iesirea de la carburator? LE: poate imi da si mie cineva un link despre cum functioneaza o cutie de viteze moto si la ce folosesc mai multe discuri de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 La mine intra 2,8 litri , e posibil sa fie si la tine la fel , dar nu sunt sigur . In privinta numarului de discuri de ambreiaj pina nu desfaci nu poti sti sigur . La mine peste tot in specificatiile tehnice scrie 6 discuri si cind am desfacut sunt 8 . Daca merge bine nu-ti mai fa probleme .Daca e sa se strice ceva si te prinde in pustiu sau noaptea : aia e , nu ai decit sa dai un telefon sa vina cineva sa te ia de acolo , dai banutul gros si ai scapat ! Daca vrei o expertiza tehnica ai ei mergi la Dragonul albastru , e mecanic si se ocupa cu precadere de enduro . Deasemenea daca doresti poti veni cu noi la antrenamente si fun enduro in apropiere de oras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 Cam la cati km trebuie sa schimb kitul de lant?? la enduro in general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate