Sari la conținut

Cagiva Sxt 350 Ala Rossa


Postări Recomandate

Va salut,mi-am luat o Cagiva de 350 pe care vreau sa o folosesc mai mult in oras,deci nu va prea vedea noroaie si alte ''chinuieli''.

as vrea sa stiu daca are cineva idee de unde se pot procura piese pentru ele,daca exista vre-un motor compatibil si daca are cineva un manual de reparatii sau orice m-ar putea ajuta va raman recunoscator.

In mare parte ma intereseaza si ce consumabile sa bag in ea,unde gasesc placute de frana si ferodou precum si kit de ambreiaj.Multumesc

P.S. Tratati-ma ca pe un incepator.

 

--- Mesaj completat în 04 Nov 2007 11:51 -------------
Chiar nimeni ? :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e in mintile ei...trage super bine...dar...mi-e teama sa nu am probleme...cam cati litri de ulei intra in ea???are ceva daca ii pun un filtru sport direct in iesirea de la carburator?

LE: poate imi da si mie cineva un link despre cum functioneaza o cutie de viteze moto si la ce folosesc mai multe discuri de ambreiaj.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mine intra 2,8 litri , e posibil sa fie si la tine la fel , dar nu sunt sigur . In privinta numarului de discuri de ambreiaj pina nu desfaci nu poti sti sigur . La mine peste tot in specificatiile tehnice scrie 6 discuri si cind am desfacut sunt 8 . Daca merge bine nu-ti mai fa probleme .Daca e sa se strice ceva si te prinde in pustiu sau noaptea : aia e , nu ai decit sa dai un telefon sa vina cineva sa te ia de acolo , dai banutul gros si ai scapat !

Daca vrei o expertiza tehnica ai ei mergi la Dragonul albastru , e mecanic si se ocupa cu precadere de enduro . Deasemenea daca doresti poti veni cu noi la antrenamente si fun enduro in apropiere de oras .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...