pepinno Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) In sperantza ca mai gasesc inca 2-3 moto sa ne insotzeasca la o plimbare scurta.Tura se face pana la Lehliu si innapoi,la intoarcere ne oprim la un Mc sa bem cafea,ceai sau alte lichide...Pt cei interesati ora de intalnire este 12 in fatza la CORA pantelimon ..contact 0744493113 ANDREI aproximativ 130 km tur-retur Ps : santem deja 3 moto sigure...hai repede.... Anunt valabil pt cei ce s-au trezit devreme:) Editat Noiembrie 4, 2007 de pepinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 V-as insoti eu, insa nu stiu daca luati un incepator cu voi . Incercati sa mergeti ceva mai incet sau goneta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 Se va merge incetisor...ca la plimbare ...deci esti bine venit...te asteptam...daca esti hotarat..suna-ma sa stabilim detaliile....ar fii tare pacat de SUPER VREMEA ASTA!!!!....sa nu ne dezmortzim oasela...dupa o saptamana de frecat prin orash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Ma bag si eu probabil cu inca un amic ( 2 motoare ) . Unde in fata la Cora mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 sal pe unde o luati pe autostrada sau pe drumu vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 Nu in parcere.....chiar in fatza....unde trag microbuzele....ne gasim noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 noi suntem vreo 5- 6 motoare... ne intalnim in fata la MCdonalds la Brancoveanu. de ce nu mergeti cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 personal trebuie neaparat sa ajung acolo...comuna ILEANA...deci drumul meu e deja stabilit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 am inteles... noi tot la 12 ne intalnim. lasa si tu un numar de telefon si cand ajung eu acolo si vorbesc cu baietii o sa le propun ruta stabilita de tine si o sa iti dau un telefon sa vedem daca ne asteptati sau nu sa venim cu noi. Asta doar daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Ehe, de-as fi vazut la timp discutia asta as fi venit si eu...Asa, m-am dus pe Valea Prahovei sa iau o gura de aer curat si pe langa aer curat am luat si o ploaie mocaneasca de mi-a ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 Din cauze necunoscute mie pozele si restul de discutie a fost mutata aici->/index.php?showtopic=150524 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate