Burg_man Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 salut prieteni am o intrebare ce stiti despe ''nsu'' 500 cc 4 timpi unde si cand sa fabricat am vazut din intamplare unul demontat anul trecut ,va rog daca aveti si poze. msi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevastuica Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 salut prieteni am o intrebare ce stiti despe ''nsu'' 500 cc 4 timpi unde si cand sa fabricat am vazut din intamplare unul demontat anul trecut ,va rog daca aveti si poze. msi mult salut! eu sunt detinator de un NSU OSL 500,din 1939 e in stare de functionare, acum vreau sa il restaurez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 salut! eu sunt detinator de un NSU OSL 500,din 1939 e in stare de functionare, acum vreau sa il restaurez cu ceva munca ar iesi un bobber misto! acu depinde ce ti-e mai drag...un bobber sau o restaurare la original. spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenzi Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 ce ai tu acolo este un nsu 351 osl....este o mica diferenta intre 500 si 350 bafta la reparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevastuica Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) ce ai tu acolo este un nsu 351 osl....este o mica diferenta intre 500 si 350 bafta la reparatie Salut , atat motorul de 350 cat si cel de 500 arata la fel, al meu iti spun sigur ca e de 500, eu nu mai am pistonul original, prin anii 80 s-a bucsat cilindrul sa poata fi pus un piston de dacie (1400) Editat Noiembrie 18, 2007 de nevastuica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Salut , atat motorul de 350 cat si cel de 500 arata la fel, al meu iti spun sigur ca e de 500, eu nu mai am pistonul original, prin anii 80 s-a bucsat cilindrul sa poata fi pus un piston de dacie (1400) tocmai...ca pistonul original de 500 are diametrul de 80 mm asa ca daca ai piston de Dacia 1400 cilindreea ti-a scazut si nu invers ptr. ca acesta are diametrul de doar 76 mm.oricum eu sunt de parere ca este un motor de 350[alezaj original 75 mm]care cu piston de Dacia probabil ca ajunge acum pe la 360 cm3.nu o mai tine sus si tare cu 500-le daca nu te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevastuica Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 tocmai...ca pistonul original de 500 are diametrul de 80 mm asa ca daca ai piston de Dacia 1400 cilindreea ti-a scazut si nu invers ptr. ca acesta are diametrul de doar 76 mm.oricum eu sunt de parere ca este un motor de 350[alezaj original 75 mm]care cu piston de Dacia probabil ca ajunge acum pe la 360 cm3.nu o mai tine sus si tare cu 500-le daca nu te pricepi. nu vreau sa ma contrazic cu tine. cilindrul s-a bucsat sa ii scada diametrul, incat sa intre un piston de dacie. ,,ca pistonul original de 500 are diametrul de 80 mm asa ca daca ai piston de Dacia 1400 cilindreea ti-a scazut si nu invers ptr. ca acesta are diametrul de doar 76 mm,, <<era mare si l-au facut mai mic>>, nu gaseau alt piston pe vremea aia. Conteaza si cursa facuta de piston nu doar diametrul pentru a stabili o capacitate cilindrica. Si daca iau seama de spusele tale eu acum trebuie sa modific actele motocicletei . Decat sa butonam si sa ne contrazicem, poate cand o fi vremea mai frumoasa mergem intr-o plimbare la TULCEA, acolo am motocicleta. si ne uitam la motor,Ai ce vedea in Tulcea inafara de motor. vinul o sa se limpezeasca si altfel o sa se discute atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 nu vreau sa ma contrazic cu tine. cilindrul s-a bucsat sa ii scada diametrul, incat sa intre un piston de dacie. ,,ca pistonul original de 500 are diametrul de 80 mm asa ca daca ai piston de Dacia 1400 cilindreea ti-a scazut si nu invers ptr. ca acesta are diametrul de doar 76 mm,, <<era mare si l-au facut mai mic>>, nu gaseau alt piston pe vremea aia. Conteaza si cursa facuta de piston nu doar diametrul pentru a stabili o capacitate cilindrica. Si daca iau seama de spusele tale eu acum trebuie sa modific actele motocicletei . Decat sa butonam si sa ne contrazicem, poate cand o fi vremea mai frumoasa mergem intr-o plimbare la TULCEA, acolo am motocicleta. si ne uitam la motor,Ai ce vedea in Tulcea inafara de motor. vinul o sa se limpezeasca si altfel o sa se discute atunci. motorul este sigur modelul de 350....este asemanator cu cel de 500 dar nu identic....vorbesc in cunostiinta de cauza...am killerit eu vreo 2 bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 motorul este sigur modelul de 350....este asemanator cu cel de 500 dar nu identic....vorbesc in cunostiinta de cauza...am killerit eu vreo 2 bucati Mai ai vreunul? Si daca da..vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 sconx, vrei piese de 350 sau 250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 salut.... ar trebui sa multumesti la dumnezeu k ai asa ceva, eu mi-as da un plaman pt un NSU... SPOR LA TREABA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 gasesti aici un NSU de vanzare: /index.php?...ante+neslefuite Da-i proprietarului telefon si vezi daca te intelegi la pret. PS: nu-mi dati mie mesaje ca habar n-am cu ce se mananca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate