Adrian Pintea Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Frumos. Acuma sa vedem cum se aud in realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 Video esapament modificat. Proprietatea domnului Cristian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Am o toba finala stock la vanzare. Daca vrea cineva pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Deocamdata șed blând cu modificarea eșapamentului. Ma inclin mai mult spre a achizitiona 2 tuburi (pentru ture mai scurte) si sa las toba originala asa cum este (pentru ture mai lungi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 A apărut una nouă - de 900. Pentru că Euro4 în principiu. Îmi plac capacele de supape vopsite-n roș Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Dupa cum am mai postat pe aici, eram interesat in a modifica toba de esapament la Aprilia Shiver care o detin pentru un sunet mai gros. Am vorbit cu unii, altii, si am auzit unele motoare cu tobe modificate sau schimbate. Am avut optiunea sa modific toba originala dar am optat sa o pastrez asa cum este si, fara prea multa incredere in chinezarii, am decis sa cumpar niste tobe finale (2 la numar) de pe un site chinezesc (replici la tobele originale Akrapovic). Dupa 3 saptamani le-am primit cu DHL si par de foarte buna calitate. Am dus motorul si tobele la un mester sa imi faca o adaptare in forma de Y si sa imi prinda tobele sub sea. Ei bine azi am primit motocicleta cu tobele montate si, spre uimirea mea, suna foaaaaarte bine. Am un video, dar nu prea are deaface cu realitatea. In realitate se aude mult mult mai bine si gros. Cei care cauta sa isi schimbe tobele si nu vor sa arunce o gramada de bani pe niste evacuari originale Akrapovic sau alte marci "consacrate", ii indemn sa cumpere "chinezarii" care sunt de o foarte buna calitate avand in vedere pretul lor. Editat Decembrie 22, 2016 de Adrian Pintea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Decembrie 29, 2016 Share Postat Decembrie 29, 2016 Cu drag dar in locul tau as incepe sa pun bani deoparte de pe acum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Decembrie 31, 2016 Share Postat Decembrie 31, 2016 Cam ce ai vrea sa-mi spui cu asta? Las ca o sa iti dai seama mai tarziu, cand le vei auzi. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 Mno bine dara. Pana atunci iti urez atat tie,cat celorlati,SANATATE MAXIMA,FERICIRE CAT INCAPE SI UN AN NOU DUPA DORINTA FIECARUIA! Mersi la fel si tie. SANATATE MAXIMA, AN NOU FERICIT, UN AN NOU CAT MAI FRUMOS SI FARA INCIDENTE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Salut, Observ ca nu prea mai e viu topicul asta, asa ca ii mai dau eu o scantaie mica. Saptamana asta ma duc sa vad un Shiver 750 si voiam sa va intreb cam la ce trebuie sa belesc ochii mai atent pentru ca din ce am citit pe aici mobra nu prea este problematica si nu s-a plans nimeni, fie ca e vorba de partea electrica, fie de partea mecanica. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate