Sari la conținut

sunwaves

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Waiting...
  • Numar Moto
    5 din 40

Informații profil

  • Motociclete detinute
    620 ie

Vizitatori Recenți Profil

919 citiri profil

sunwaves's Achievements

  1. Salut, Observ ca nu prea mai e viu topicul asta, asa ca ii mai dau eu o scantaie mica. Saptamana asta ma duc sa vad un Shiver 750 si voiam sa va intreb cam la ce trebuie sa belesc ochii mai atent pentru ca din ce am citit pe aici mobra nu prea este problematica si nu s-a plans nimeni, fie ca e vorba de partea electrica, fie de partea mecanica. Mersi.
  2. Salut, se vinde Yamaha YZF R125, stare buna, placute de frana si ulei schimbate in urma cu 200km, nu prezinta nicio problema la partea mecanica, se poate conduce cu permis A1. Inspectia tehnica si asigurarea au expirat in luna septembrie si nu pot emite certificatul fiscal.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactacti. Pret:1400 Euro negociabil. Persoana de contact : George Numar : 0753451953 Rulaj : 29000 Km An Fabricatie : 2008
  3. Se poate sa fie carburatorul sa nu fie curatat, cum spune si tuning .
  4. Inca odata multumesc frumos tuturor, nu vreau sa mai am de-a face cu tine "contabile" , pe de alta parte mersi "Performance S." o sa iti urmez sfaturile si o sa vad ce pot face, salutari.
  5. Era inevitabil sa nu apara si un critic ca tine, e treaba mea ce tin la semnatura si ce intreb aici, si e strict problema mea ce conduc poate imi plac mai mult coreenii decat japonezii , dar presupun ca nici nu stiai ca Hyosung sunt fabricate in Coreea de Sud, in fine, va multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor, asfalt uscat .
  6. Deci daca motorul este oprit si pun pe borne aparatul imi arata 12.5 daca ii dau la automat si o tin la relanti 12.7 , 12.8 maxim .
  7. Greseala mea ai dreptate. Am turat o pana in 4000 rpm sa stii si tot asa imi arata 12 si ceva in orice caz nu trecea de 13 .Deci presupun ca e de la releu nu ?
  8. Va salut baieti, scriu aici pentru ca nu mai stiu unde sa caut raspuns, deci am o problema la motocicleta o Hyosung GT125R.Problema sta in felul urmator, releul de incarcare s-a dus, nu mai incarca neam, am pus un aparat de masura pe baterie sa vad daca primeste tensiune de la releul de incarcare si nimic sta la 12,78 W, din cate am inteles pornita motocicleta ar trebui sa stea la 14 W. Acum incerc sa caut un releu de incarcare SH, aici as dori ajutorul vostru pentru ca nu am idee cum sa identific seria sau codul releului pentru a putea lua altul (nu neaparat de Hyosung), am inteles ca majoritatea pieselor de pe Hyosung corespund cu cele de pe Suzuki .Multumesc anticipat si asfalt uscat .
  9. Salut , cum a spus si enlin mai sus :In Romania Hyosung era importat de ATS - cei care vindeau Citroen si Harley-Davidson, au avut un lot importat prin 2007 si dupa ce l-au lichidat nu au mai adus altul ca se vindeau destul de greu.O sa fie greu de gasit pe net second hand , nefiind foarte multe hyosung-uri pe sosele , iti pot recomanda totusi sa te uiti pe ebay sau amazon , sunt mari sanse sa gasesti ceva .Salut
  10. Problema poate sa fie de la baterie , si eu am avut aceeasi buba cu intensitatea am bagat bateria la redresor iar dupa aceea nu au mai fost probleme .
  11. Niciun detinator nimic ?Nu mai este nimeni pe aici ?
  12. Parerea mea este ca majoritatea posesorilor de CBR exagereaza spunand ca "Honda este Honda" , asta fiind si singura lor ipoteza despre acel model , cu alt argument nu pot sa vina.Daca e sa o luam asa si "Hyosung este Hyosung" dar acesta este un motor mai lung ,un aspect mai frumos , care se aude mai bine s.a.m.d. .Cunosc persoane care au mers foarte mult si nu a cazut nimic de pe mobra cum spun toti , desigur au trebuit schimbate consumabilile .Deci tragand o linie , fara indoiala as alege Hyosung GT125R .
  13. What do we have tonight for eat ? )
  14. Noroc baieti , se mai tin ceva intalniri cu 125-urile in Bucuresti ?
×
×
  • Creează nouă...