Zuzg7 Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Puteti sa imi recomandati un magazin de consumabile moto ??? Caut filtru ulei pt CBR 600 F2 productie 91-94 . MUltumiri anticipate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Cauta in orasul tau un magazin de piese auto import care se aprovizioneaza si de la Autonet Satu Mare si cere un filtru de ulei Champion codul F301 care costa aproximativ 330000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 te pot ajuta da-mi un PM cu toate datele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 Mersi , am promisiunea ca imi aduce cineva saptamina asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 Pentru consumabile gen filtre si bujii nu e cazul sa te agiti, gasesti la orice magazin gen Paneuro (piese import), pe comanda sau chiar in stoc. Si preturile sint mai motocicliste uneori ca la motociclisti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate