db10zar Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 am deschis acest topic pentru ca cei care vor sa ne arate cat au muncit si cat si-au tunat scooterul sa ne arate.j Eu sunt primul deci am onoarea sa va prezint filmul meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 mai era un topic identic cu acesta facut de mine click sa vezi eu zic sa il continuam pe ala ca sunt multe pagini .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) am deschis acest topic pentru ca cei care vor sa ne arate cat au muncit si cat si-au tunat scooterul sa ne arate.j Eu sunt primul deci am onoarea sa va prezint filmul meu: frate ne`ai disperat cu scuteru tau ..... mai erau vre`o 2-3 posturi in care ai bagat linkuri cu scuteru tau ....totusi ajunge..... ca nu ai cine stie ce scuter ca sa "fortezi" pe toti sa il vada .....cum a spus si redeye...mai e un topic...puteai sa`l "Raduci la viata" pe ala ... PS: sincer iti spun cu mana pe inima (parerea mea) e prea infect scuteru` !!!!!!!!! adik cum l`ai facut ..... i`ai pus carena aia facuta de tine....si vopseaua aia de nu stii ce e vaca sau dalmatian numai scuteru nu e .... Editat Noiembrie 6, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 frate ne`ai disperat cu scuteru tau ..... mai erau vre`o 2-3 posturi in care ai bagat linkuri cu scuteru tau ....totusi ajunge..... ca nu ai cine stie ce scuter ca sa "fortezi" pe toti sa il vada .....cum a spus si redeye...mai e un topic...puteai sa`l "Raduci la viata" pe ala ... PS: sincer iti spun cu mana pe inima (parerea mea) e prea infect scuteru` !!!!!!!!! adik cum l`ai facut ..... i`ai pus carena aia facuta de tine....si vopseaua aia de nu stii ce e vaca sau dalmatian numai scuteru nu e .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 frate ne`ai disperat cu scuteru tau ..... mai erau vre`o 2-3 posturi in care ai bagat linkuri cu scuteru tau ....totusi ajunge..... ca nu ai cine stie ce scuter ca sa "fortezi" pe toti sa il vada .....cum a spus si redeye...mai e un topic...puteai sa`l "Raduci la viata" pe ala ... PS: sincer iti spun cu mana pe inima (parerea mea) e prea infect scuteru` !!!!!!!!! adik cum l`ai facut ..... i`ai pus carena aia facuta de tine....si vopseaua aia de nu stii ce e vaca sau dalmatian numai scuteru nu e .... super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 deci? sa-nteleg ca il continuam pe ala...nu? .. si nu mai fitzi asa rautaciosi ca nu toti avem bani multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 .si vopseaua aia de nu stii ce e vaca sau dalmatian numai scuteru nu e .... LOL ... poate asa i-a placut lui ... stii ... cik ! gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 din toate "videoclipurile" de acolo eu am vazut doar POZE insirate, un slideshow .avi atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 deci? sa-nteleg ca il continuam pe ala...nu? .. si nu mai fitzi asa rautaciosi ca nu toti avem bani multi da yo zic sa ramanem cu ala..... nu suntem rautaciosi ...ca si yo as face la fel .... in loc sa`mi cumpar una noua....dar oricum ....bani n`are...dar vad ca nici imaginatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 am vazut ca s-a chinuit ceva la el... a iesit misto scuteru mai putin culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 am vazut ca s-a chinuit ceva la el... a iesit misto scuteru mai putin culoarea da.... sa ma scuze ce am zis... e parerea mea.... sincer nu`mi place nici carena nici culoarea..cu toate ca`l respect pt efortul depus omu a facut carena aia asa de mare ca sa numai puna aripa la roata din fatza..... dar nu stiu a iesit urat botu ala ...... e prea bombat si patratos.....tind mai mult sa cred ca e vaca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 din toate "videoclipurile" de acolo eu am vazut doar POZE insirate, un slideshow .avi atat Un video nou al Comunitatii Scuteristilor din Romania:" CSR Movie". Multumim lui SORIN (SCR33KY) si lui DAN ( ALIAS). Nu am reusit sa il uploadez aici deoarece are 240 mb. Video-ul dureaza 04:11 min si este asa mare pentru ca are extensia .mpg. Hostul este bun deci se downloadeaza repede cu o viteza de 5 mb/s. LINK DE DOWNLOAD: Click pentru download - www.scuterist.ro PS: Va rog faceti-va cont!!! asta ti se pare un slideshow??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Era mai fain inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 las ca am alt proiect acum pt el daia leam pus peste tot posterele sa le vada lumeacum e acum si cum o sa fie dupaia ms de sfaturi --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 18:51 -------------aaaaaa da renuntam la topic si ramane ala --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 18:54 -------------carena am facuto pt ca era sparta si nu aveam ce sa ii pun imi arunca nroi pe fata si la 15km/h oricum nu ma supar daia lam posta ca sa vad parerea voastra despre el ms pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 las ca am alt proiect acum pt el daia leam pus peste tot posterele sa le vada lumeacum e acum si cum o sa fie dupaia ms de sfaturi <small>--- Mesaj completat în 09 Nov 2007 18:51 -------------</small><br/>aaaaaa da renuntam la topic si ramane ala <small>--- Mesaj completat în 09 Nov 2007 18:54 -------------</small><br/>carena am facuto pt ca era sparta si nu aveam ce sa ii pun imi arunca nroi pe fata si la 15km/h oricum nu ma supar daia lam posta ca sa vad parerea voastra despre el ms pt sfaturi da.... la aia ma gandeam si yo... de ce e asa mare botu ala...ca era durere mare sa`i mai faci o aripa ) oricum data viitoare poate ne faci pe plac ochiilor sa ne arati ceva bestial ca sa ne ofticam si noi :D Numai bine ...si spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) nu doar ochilor ci si auzului ms pt sinceritate si daca mai aveti sfaturi va rog sa mi le spuneti Editat Noiembrie 9, 2007 de db10zar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Tocmai culoarea e frumoasa GUSTURILE NU SE DISCUTA! Si nu e frumos sa-i rupeti unui om aripile, doar pentru ca sunteti voi egoisti... mie imi place O intrebare: din ce ai facut carena? Chit sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 pe mn kiar m`a impresionat proiectul lui...si kiar i`a reusit...parerea mea:D...bv man....asteptam urmatorul proiect....sport la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Noiembrie 10, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2007 carena e facut din chit cu armatura de plasa de sarma marunt si fier beton de6 ..... va multumesc pentru parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) in sfarsit am reusit sa uploadez clipu e facut mai demult de cat aveam Aprilea Amico ... astept pareri http://www.youtube.com/watch?v=elYwk8MBAHY Editat Noiembrie 13, 2007 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) Misto scooterul si peisajul. In ce zona erai. Editat Noiembrie 14, 2007 de db10zar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Misto scooterul si peisajul. In ce zona erai. Mersi !! la munte la Barajul Vidraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Mersi !! la munte la Barajul Vidraru nu vreti sa continuati celalalt topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutzz Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) Respect frate pt munca depusa...si haste vezi de treaba ta k omu a muncit si trebuie respectat pentru treaba asta Inca o data RESPECT Editat Decembrie 14, 2007 de Vladutzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Respect frate pt munca depusa...si haste vezi de treaba ta k omu a muncit si trebuie respectat pentru treaba asta Inca o data RESPECT pune si tu un quote dak tot vorbesti...k asa...e vai de respectul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate