Denis TM Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Am o intrebare:Cat costa sa faci cursul de legislatie pentru mopede,si daca pot sa conduc si scutere 50cmc ?? Am "dat" cu search-ul,nu am gasit aceasta intrebare numai bine asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Am o intrebare:Cat costa sa faci cursul de legislatie pentru mopede,si daca pot sa conduc si scutere 50cmc ?? Am "dat" cu search-ul,nu am gasit aceasta intrebare numai bine asfalt uscat cred ca mai mult de 1 mil nu dai ...acuma depinde unde faci cursul ....cat despre "daca pot sa conduc si scutere de 50 cmc " .....nu stiu ce sa spun ....normal ai trebui ...acuma nu stiu ce scrie in legislatie si altele Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 Sper sa fie asa ieftin,am vorbit cu un instructor prieten de familie si mi-a zis ca 2 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorik92 Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 depinde de la o scoala la alta...............io mi-am facut in bistrita cu 50 ron......deci....nush in orasul tau ce preturi is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Sper sa fie asa ieftin,am vorbit cu un instructor prieten de familie si mi-a zis ca 2 mil Te face pretenu de familie de bani La mine tot 500 de mi ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 Te face pretenu de familie de bani La mine tot 500 de mi ii Cred. ...dar eu inca nu am 16 ani,poate de aceea ? am 15 ani jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Cred. ...dar eu inca nu am 16 ani,poate de aceea ? am 15 ani jumate nu poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 (editat) Ce ati mai auzit de , subcategoria MA ? , se mai baga ? Editat Noiembrie 7, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Am o intrebare:Cat costa sa faci cursul de legislatie pentru mopede,si daca pot sa conduc si scutere 50cmc ?? Am "dat" cu search-ul,nu am gasit aceasta intrebare numai bine asfalt uscat sal. eu am dat 100 lei si poti conduce si scutere de 50. eu am o vespa de et 2 50 cc si pana acum nu am avut probleme... bine, nici nu m au oprit prietenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 (editat) Sper sa fie asa ieftin,am vorbit cu un instructor prieten de familie si mi-a zis ca 2 mil mi`e un instructor auto mi`a zis ca 80 ron si`mi face pe loc dovada (fara sa m`ai invat sa dau ex bla bla ) ..... acuma depinde unde dai si cu cine vb...dar nu prea se merita 2 mil ...mai bine dute in alta parte asta cand faci 16 ani ....sau vb cu un intructor care te poate intelege si pe tine cu 2 mil mai bine dai de A1(cred ca atata costa) ...... Editat Noiembrie 7, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 mi`e un instructor auto mi`a zis ca 80 ron si`mi face pe loc dovada (fara sa m`ai invat sa dau ex bla bla ) ..... acuma depinde unde dai si cu cine vb...dar nu prea se merita 2 mil ...mai bine dute in alta parte asta cand faci 16 ani ....sau vb cu un intructor care te poate intelege si pe tine decat sa dai 2 mil mai bine dai de A1 ...... sau A dar aici treb 18 ani deci iese din discutie A`ul nu cred ca e o idee prea buna sa dea banii si sa si ia certificatul fara sa invetze nimik. mai bine constit si onest, ca sa nu ai probleme in trafic dupa. din cauza asta sunt atatea accidente cu scutere, multi prefera sa dea banu si sa scape de examen si apoi ... we all know ce s poate intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Sica... Scr*w MA A fost o vrajeala ca si asigurarea obligatorie. F**k TV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 Eu,oricum in Aprilie dau A1,dar pana atunci am mai vrut sa ma plimb cu scuteru'. daca e 2 mil nu il dau asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 io am dat 50 lei ... Asta daca iei testu ... daca nu ... auzisem ca era 1 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 io am dat 50 lei ... Asta daca iei testu ... daca nu ... auzisem ca era 1 mil Mie mi sa zis,dai 2 milioane si o pizza ai cursul de legislatie pentru mopede in mana fara sa dai vre'un examen. E mult 2 mil pentru prietenu' de familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Mie mi sa zis,dai 2 milioane si o pizza ai cursul de legislatie pentru mopede in mana fara sa dai vre'un examen. E mult 2 mil pentru prietenu' de familie n-ai cum sa ai cursu de legislatie pentru ca iti trebuei copie dupa buletin si nu ai 16 ani,crezi ca eu nu am incercat sa fac cursu ala,da mi-a zis ca nu se poate ,la noi in Alexandria tot 50 de roni costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 n-ai cum sa ai cursu de legislatie pentru ca iti trebuei copie dupa buletin si nu ai 16 ani,crezi ca eu nu am incercat sa fac cursu ala,da mi-a zis ca nu se poate ,la noi in Alexandria tot 50 de roni costa Am vorbit cu instructoru',el mi-a zis omu 2 mil si o pizza si ai cursul de legislatie in mana,fara cursuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate