sorinpreotescu Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 intrebarea e simpla: cum pot demonta-monta la loc supapele, in cazul in care nu am acea presa minunata? Imi este necesar pentru a schimba simeringurile de supape si pentru a aranja scaunul supapelor. Sau daca este cineva care poate sa-mi imprumute pentru o zi o presa de supape.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Daca nu ai mai facut aceasta lucrare nu te apuca singur . Dute cu chiulasa la un atelier specializat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 intrebarea e simpla:cum pot demonta-monta la loc supapele, in cazul in care nu am acea presa minunata? Imi este necesar pentru a schimba simeringurile de supape si pentru a aranja scaunul supapelor. Sau daca este cineva care poate sa-mi imprumute pentru o zi o presa de supape.... cu o tubulara mica si ciocanul si eventual o carpa. O miscare scurta si precisa de chirurg ortoped si gata. In 20 secunde scoti o supapa. De pus la loc folosesti imaginatia. Se pune tubulara cu gura pe taler perfect centrata, se acopera cu o carpa (sa nu pierzi cele 2 ....) si se loveste scurt, ferm, si precis exact in mijloc. Nu se bate cum toci carnea tocata. Dar sa nu faci asa ca aceasta metoda nu este omologata si daca nu esti chirurg risti sa strici ceva pe acolo. Trebuie sa stapanesti tehnica la perfectie. Disclaimer: Tot ce am scris mai sus e doar o sugestie, nu-mi asum nici o raspundere daca spargeti chiulasa, rupeti vreun ghid de supapa, sau chiar indoiti vreo supapa, in caz ca suferiti de tremuraturi la mana. Later completare: puteti sa va striviti si degetele daca incercati prea mult sa protejati supapele si sunteti emotiv din fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 intrebarea e simpla:cum pot demonta-monta la loc supapele, in cazul in care nu am acea presa minunata? Imi este necesar pentru a schimba simeringurile de supape si pentru a aranja scaunul supapelor. Sau daca este cineva care poate sa-mi imprumute pentru o zi o presa de supape.... Daca nu e graba, iti imprumut eu o presa de supape, dar peste ~1 saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 ms de raspuns!! sa vad ce pot face. @ bcristian : dc nu o sa gasesc un ciocan destul de greu ( eu de fel nu lucrez cu ciocanul, in consecinta nu am asa ceva prin scule ) o sa te caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Eu ma gandeam ca mai bine, asa cum e interzis fumatul, sa se interzica cu desavarsire ciocanul. Sa se scoata de pe lista uneletelor, sa fie interzis in magazine, sa fii bagat la zdup daca esti prins ca tii ascuns pe undeva un ciocan. Chuck Norris bate cuie cu bormasina si misca lucrurile intepenite cu privirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate