foxbat Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ...NU!!! ...se muta firul "G"=verde din rindul de sus in locul liber din rindul de jos. Pentru VIGOR nu stiu daca este valabil. anul fabricatiei sau prima inscriere ??? n am cuvinte.am cautat de cand l am luat modificarea si ..nimic raman dator..4 ever suntem in pline modificari mi a mancat ficatii "pinul " ala. ..sper ca maine sa am unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 wallower is the best o avea ceva daca ii pun parbriz? unul mic macar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 sa ai kilometri faini cu ea...........si sa faci poze din alea cum stii tu cu ea ok? daca isi pastreaza cat de putin caracteristicile motorului de dominator ( in ce priveste fiabilitatea) n-o sa ai probleme ca-i motor tanc te plictisesti de el pt ca nu se strica (cazul meu).............. si sper sa fiu plictisit de el in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 sa ai kilometri faini cu ea...........si sa faci poze din alea cum stii tu cu ea ok? daca isi pastreaza cat de putin caracteristicile motorului de dominator ( in ce priveste fiabilitatea) n-o sa ai probleme ca-i motor tanc te plictisesti de el pt ca nu se strica (cazul meu).............. si sper sa fiu plictisit de el in continuare imi cunosti pozele? merci mult...o sa ii fac multe poze! promit sa inteleg ca dominatorul e un motor rezistent? hmmm atunci imi doresc sa nu am nici o problema cu hondita mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladxus Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 nimeni altcineva? doar 2? Mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) O intrebare: SLR-urile au TOATE puterea redusa fatza de Dominator? adica mai mica de 44 cai? ca pe bikez.com scrie ca numai SLR-urile de dupa 1998 au puterea mai redusa... restul, de dinainte de anul ala, au fix aceeasi putere ca si Domi-ul. Merci, as aprecia raspunsuri de pe taloanele proprietarilor sau raspunsuri de la cei care stiu sigur... ca asa de dat search pe net pot si eu si nu m-am lamurit. Editat Noiembrie 9, 2007 de rechinulalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 Vladxus bun venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 respecte maxime si multumesc de ajutor am fost la HOnda Service si mi au cautat dupa seria de talon - intr-adevar, a mea era de 25 de KW am spus " era" pentur ca am finalizat "modificarea " pentru cine vrea s o faca mai am si piese ( pinii aia de mutat ) ca la scos cel " vechi " s a cam bulit. in acest moment motorul functioneaza perfect si abia astept sa l "testez" sa vad ce i cu calutii aia mulutumesc inca odata , MASTER --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 09:58 ------------- O intrebare: SLR-urile au TOATE puterea redusa fatza de Dominator? adica mai mica de 44 cai? ca pe bikez.com scrie ca numai SLR-urile de dupa 1998 au puterea mai redusa... restul, de dinainte de anul ala, au fix aceeasi putere ca si Domi-ul. Merci, as aprecia raspunsuri de pe taloanele proprietarilor sau raspunsuri de la cei care stiu sigur... ca asa de dat search pe net pot si eu si nu m-am lamurit. salut, nici un SLR nu are 44 asa cum ai vazut, este si axa cu came modificata deci nu o sa ajungi un domi ca si putere. era vorba de puterea redusa intre modele de SLR ( 25 si 29 kW parca) cu seria din talon poti sa afli de la service exact ce model, etc. ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 URAAAA am testat modificarea. azi pe Giurgiu Ce sa zic, parca e alt motor de la 90 in sus am ajuns la 140 fara efort si desi batea vantul a prins 150 incredibil ce diferenta.. inca odata, recunostinta pururea mastre Shaolin partea" negativa " este consumul..s a dus spre 6.5 - 7 dar ce mai conteaza, avem motoare, avem valoare, avem si bonuri de mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ...asta-i prima faza de "tuning", restul vine de la sine. ...vorbesc din experienta!!! nu te sfii, zi mi si etapele urmatoare oricum daca la XX schimb un pin in CDI si mai iau 30 de CP ..deja ii bagam in cofa pe cei cu Power Commander:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 avand in vedere ca e vorba de SLR te rog vincent sa explici chiar aici. dar cu o conditie, altfel nu te las sa ii dai nici o informatie sa vina domnul foxbat miercuri la arc dupa 7.30 sa vad si eu SLRul...imi doresc mult sa vad exact cum arata. te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 avand in vedere ca e vorba de SLR te rog vincent sa explici chiar aici. dar cu o conditie, altfel nu te las sa ii dai nici o informatie sa vina domnul foxbat miercuri la arc dupa 7.30 sa vad si eu SLRul...imi doresc mult sa vad exact cum arata. te rog hm..nu cred ca pot sa te "Satifac" asa din simplu motiv ca de maine intra la "revizie" ,.am sa i schimb cauciurile - au aproape 17.000 km si astazi a cam fost ultimiu drum . De maine..scuter dar daca vrei si poti esti binevenita sa l vezi la mine la servici ( la Service-ul Honda)- cam 4 statii de la MALL-ul nou ( pe langa valea cascadelor , Bdul Timisoara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 daca e vorba de buna starea motocicletei atunci te iert nu-i problema...cred ca pana apuc eu sa vin sa o vad, ajunge honditza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladxus Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 partea" negativa " este consumul..s a dus spre 6.5 - 7 Mie mai mult de 6 nu mi-a luat, iar a mea este de 29kW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 sper sa nu se supere adminii uite niste poze de ieri http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...1397&st=300 pe aci vezi si SLR ul verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 merci, il stiu, mi-ai mai aratat poze. dar nu e lasat prea jos pentru tine? ce inaltime ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 merci, il stiu, mi-ai mai aratat poze. dar nu e lasat prea jos pentru tine? ce inaltime ai? ha ha nu i lasat,chiar e ridicat dar am mancat bine in ultima perioada asa ca ..s a mai lasat:) 1.85 si ajung bine la sol. e un motor inaltut pozele sunt de ieri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 upss..eu sunt mai mica si extraordinar de usoara...sper sa nu am probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladxus Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 La 1.71 ajung binisor cu varfurile jos, mai greu este cand vrei sa dai cu spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 upss..eu sunt mai mica si extraordinar de usoara...sper sa nu am probleme hm..sa stii ca i un motor greu... chiar greut bine nu i deloc usor.. ca idee , am incercat odata sa l urc in casa si m a deselat si alaturi era un KTM LC4..sa ti spun ca ala l am urcat ca pe un fulg ? oricum se poate micsora inaltimea ( am testat pentru prietena mea ) dar fiind si greu e musai sa ajungi jos ce i misto ( desi nu ti doresc sa afli ) e ca stie sa cada . Si fara protectii suplimentare pe el.. a luat o unul la drepta cu tot cu mine.. si sa stii ca a avut doar cateva mici zgarieturi. ( evident, am schimbat tot pe RCA ul alauia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 mai am 1,70, iar inainte am avut pt scurt timp un fzr 600, care avea 210 kg la plin! deci...de aceea am si vrut motor mai usor...e o diferenta totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 mai am 1,70, iar inainte am avut pt scurt timp un fzr 600, care avea 210 kg la plin! deci...de aceea am si vrut motor mai usor...e o diferenta totusi. da dar tine cont ca o vitezana e mai "jos" decat capra asta chiar daca e mai usoara faptul ca e inalta creeaza probleme ( ca exemplu, eu ca "pasager" si doamna "conducand") - deci motorul incarcat si lasat mult peste cat ar fi putut fi coborat ea nu ajungea decat cu varfurile si era practiv imposibil sa il struneasca.. gandeste te cum e la o banala gropita in asfalt iti spun asta ca sa te preocupi sa -l cobori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 deja s-au luat masuri in privinta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 deja s-au luat masuri in privinta asta Esti pregatita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 Esti pregatita? am primit vestea cea buna, si stateam jos iti dai seama ca deja mor de nerabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate