karpatenwolf Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 am primit vestea cea buna, si stateam jos iti dai seama ca deja mor de nerabdare Sal Elena ,cred ca e ceva pe la mine prin garaj care-ti apartine,pana sa-mi dau seama amsi facut otura de proba cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2007 Sal Elena ,cred ca e ceva pe la mine prin garaj care-ti apartine,pana sa-mi dau seama amsi facut otura de proba cu el. cum a fost? care e parerea ta despre acest motor? maine, poate, o sa te trag de limba mai mult ne vedem curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 cum a fost? care e parerea ta despre acest motor? maine, poate, o sa te trag de limba mai mult ne vedem curand! Nu ne pui niste poze si prime impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 (editat) Tocmai am venit de la plimbare cu hondita , a fost super, e foarte usor de manevrat in trafic, treci usor peste oglinzile masinilor, e super! E foarte comoda, usor de manevrat si vireaza super bine. A fost primul drum in trafic si n-am avut deloc probleme. Nu stiu ce sa reprosez motoului, nu am nimic de zis rau... Editat Noiembrie 27, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 breh, sa stapanaesti fericita si sanatoasa capra, si sa va vedem la coclau in primavara pt testul offroad nu uita, ai spus de offroad, asa ca ma ofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 mai e pana la coclau uite si poze de azi, calare pe hondita Felicitari faine poze si spuneai ca-i aglomeratie in B. PS puneti niste Tankpad uri pe lat la rez daca mergi cu prot alea pe moto.Ele sunt de fapt prot de offroad care se poarta pe sup pant tot de off road. iti trebuie niste pantaloni de strada cu protectii integrate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Felicitari! Iti sta tare bine pe ea. Sper sa va intelegeti perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 Ne intelegem super, azi mi-am luat numere provizorii si am plecat pe la Unirea...vaii...un trafic, o coada imensa bara la bara, am luat-o frumusel incet-incet printre masini, si a fost foarte ok. Ghidonul trece exact pe deasupra oglinzilor de la masini, deci o grija in minus, plus ca e subtirica si se strecoara usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 ieri am fost undeva la padure, la un restaurant pe malul unui lac. Surpriza a fost ca nu exista ciment pe locurile de parcare, ci pietris...WOW a fost o senzatie unica si destul de ciudata E vorba doar de cativa metri. dar eu incercam sa virez stanga si ea patina pe pietre drept M-am chinuit putin, eram amuzanta rau, mi se ingropau putin si rotile intre pietricele dar am iesit cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 schimba-i pneurile. cu ce ai acum pe ea e normal sa ai prob. in offr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 schimba-i pneurile. cu ce ai acum pe ea e normal sa ai prob. in offr. ee a fost intamplator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 schimba-i pneurile. cu ce ai acum pe ea e normal sa ai prob. in offr. Ptr tine o parcare cu pietricele e off road,?Daca ii trebuia off road isi lua o motocicleta de teren-SLR e de strada-categoria "fun bike".aceasta categorie este ptr drumuri cu curbe multe,oras etc nu off road.Din aceasta cauza are cauciucuri de strada si suspensii de strada ptr 2 persoane.,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 true. christian am 540 km intr-o saptamana, fara nici o cazatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 true. christian am 540 km intr-o saptamana, fara nici o cazatura Felicitari tine-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Ptr tine o parcare cu pietricele e off road,?Daca ii trebuia off road isi lua o motocicleta de teren-SLR e de strada-categoria "fun bike".aceasta categorie este ptr drumuri cu curbe multe,oras etc nu off road.Din aceasta cauza are cauciucuri de strada si suspensii de strada ptr 2 persoane.,etc Off t: Man, o fi, cumva, asfaltul din parcarea de la Conti'? sau de pe Magheru? Ia zi, cum e cu Intruderu pe criblura si cum e cu XR-u cu rotile de cross? Inteleg ca fata trebuie incurajata, dar si sfatuita. Au crezi ca merg pe mobre de ieri? Ian uita-te mata la poze si vezi ce desen au pneurile drei, dupa aia gandeste putin la experienta ei pe "pietricele" si dupa aia da-i un sfat corect si lasa-ma pe mine ca, probabil ne-am mai intalnit pe coclaurii patriei. Au daca nu, cine stie? END Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 uff...pls nu va certati... eu n-am nevoie de cauciucuri pt offroad, pentru ca nu ma ocup de asa ceva. a fost o mica intamplare sa trec prin pietris, o fost fun si atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Salut 'foxbat', ...nu mai dai pe aici? Macar sa feliciti fata, ca prin ea ai mai aflat cite ceva despre modelul asta. Sorry! acum am citit postul asta. mare sef, cum sa nu :)respecte maxime inca odata, nu am uitat de datorie. Da mi sansa sa ma revansez.si inca odata felicitari SLR -istei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Autor Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) ce se poate face cu o Honda SLR 650 - wheely and staff - prin apa - aventura Editat Decembrie 16, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ce se poate face cu o Honda SLR 650 frumos, pe cand mergem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) prin februarie la Bikes On Ice Editat Decembrie 17, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 prin februarie la Bikes On Ice ha ha te duci pe SLR pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 daca o sa fie vreme ok, adica sa nu ninga si sa fie peste 0 grade o sa merg sigur --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 23:26 -------------slr pics: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 Dragii mei detinatori de honda slr 650, cum reusiti sa treceti peste iarna, ca pe mine ma roade nerabdarea sa ies la plimbare cu ea Azi o bag in scara blocului, mi-e mila sa o las in frigul de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Ei, da! Pentru mine e primul motor (asta daca nu se pun cei pe Minsk-ul prietenului de atunci). Anii de zile (simtiti ca ani lumina) de la momentul in care mi-am luat permisul la momentul in care am luat-o pe ea au fost ani de dorinta a unei Honda (dovada si id-ul meu). Si iata ca soarta mi-a scos-o in cale pe ea, pentru 2200 euro si cu 16.000 km pe drumurile Frantei. Acum asteapta in serviceul din fata blocului satreaca iarna si sa ii montez bateria la loc (batwerie ce imparte dormitorul cu mine). La multi km impreuna (cu ea si cu voi - de ce nu)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 Yey, nu mai sunt singura fata Si eu am bateria in camera, iar motorul in scara blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate