CS90BBK Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 nu stiam ce sa facem sambata asta asa ca am hotarat sa mergem cu moto la valiug. nu stiam ca acolo e zap0ada dar tot ne-am distrat: burn-out ( vai de cauciucu' meu...),ne-am batut cu zapada,am urlat... sa vedeti pozele facute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 tot respectul in curand o sa ma bag si eu la o astfel de tura...mai pune niste poze daca nu v-au inghetat mainile icu aparatul in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS90BBK Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 astea ajung? am facut vreo 350 plus 6 filmari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 sunteti adevarati da nici noi nu ne lasam sa te uiti la noi pe arad la siria country biker sa vezi pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) Suuper tare, faine pozele...sa inteleg ca va-ti distrat suuper fain , stati ca iarna viitoare o sa ies si eu cu motorul meu, si nu o sa mai fiu pasager .Suuper tare sa vedem poate iesim si noi odata cu voi, la o alta etapa "Viragoo offroad" ...mai vb pe mess Editat Noiembrie 11, 2007 de fabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 nu am chef sa fac pagina noua asa ca... GAbi sper ca nu te superi ca ma bag si eu cu cateva poze de iarna din tura de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS90BBK Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 nu am chef sa fac pagina noua asa ca... GAbi sper ca nu te superi ca ma bag si eu cu cateva poze de iarna din tura de azi TE BAGI PESTE TOPICUL MEU???RUSHINICA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Am mers si eu o data pe zapada si hmmm... e cam scarry. Felicitari pt. tura pe frigut! Cum vi s-a parut cu moto pe zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Am mers si eu o data pe zapada si hmmm... e cam scarry. Felicitari pt. tura pe frigut! Cum vi s-a parut cu moto pe zapada? intrebarea era pt gasca de arad sau pt cea de resita? ..sper ca prietenul meu gabi nu se supara, dau o bere cand ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS90BBK Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 intrebarea era pt gasca de arad sau pt cea de resita? ..sper ca prietenul meu gabi nu se supara, dau o bere cand ne intalnim NU MA SUPAR,DAR E ROG NU TE MAI BAGA PESTE TOPICUL MEU !!!PENTRU ASTA DAI 2 BERI,NU UNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Bravo! V-ati cam riscat, dar cred ca a fost frumos. Ce-as mai iesi si eu cu Viroaga la o tura mai lunga...ca in oras nu-i nici o distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS90BBK Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 stiu k am riscat... dar asa suntem noi, cu idei mai...originale ne place sa mergem cu moto dupa care acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate