Emppu Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Ce ziceti adidasule si Emppu, punem aici la vedere debitarile mononeurale ale retardului? Pentru amuzamentul publicului, nu de alta.. I'm in! Eu am ultimul extras de single (PM) al cocalarului. It'll be hard to beat that! " ba torpila ma sugi de (cuvant urat) ori de cate ori vreau eu !!! si tu si toata familia ta de origofleni muisti " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Il citez: "pisatule , tu mai intai sa it-i iei motor si dupaia sa vb roflol.gif , esti mai prost decat mata roflol.gif" Cred ca si-a ars neonul si de asta era suparat , oricum, maimutoiul are la dispozitie un an, sa invete gramatica si sa invete sa vorbeasca frumos! GG Thomas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 de unde au aparut aia ? ma mir ca au conexiune la internet .... ca din cate am observat "ei nu prea stie sa scrieste" .... pacat k au ZX4R...cred ca ii este rusine motorului cu un asha "exemplar" de stapan...si la faza cu neonul si cu caii m-a dat gata...imi umplu motoreta de neoane si am hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 M-am amuzat pe topicu asta timp de o ora la serviciu, ce tare...uite asa a mai trecut o ora fain. Neon la cresterea puterii /index.php?...t&id=251875 vedeti si voi ce om e, doar s-a postat pe motoru lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Exemplarul asta este tipic manelistului care nu stie cum sa iasa in evidenta si isi trage un motor,oricat o fi el de cazut,rupt,vechi ; ii pune un ,,neion'' si gata. E in trend. Oricum ,eu is cel mai tare, n-o avut curaj caria sa-mi trimita PM-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 ar trebui sa se faca teste la cumpararea unei motociclete ptr cei ce-si petrec timpul pe taraf si etno tv la ore tarzii oricum de apreciat faptul ca stia literele de la tastatura .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Da musai cu "ne'ion" ca sa sara de 200 de cai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) lasa ca ptr exista tot timpul locuri de munca ca piloti de teste pe "Zet ix paispe" sau pe "geseixer haiabusa" off topic:dc nu-mi skimba poza personala? sau poate pana maine se va schimba Editat Martie 20, 2008 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 ai gresit topicul, cel cu manele e la tine la tara , e plin forumul de boschetari ca voi, te chinui de 2 ani sa o vinzi , manelisti ca voi prostesc eu HAOLEU...bengosULE...tunnatULE...vitezanULE! Vezi ca este un magazin numit "Brain Surgeon". E locul perfect unde te poti duce sa-ti tunnezi putin neuronasul ala al tau...mai ales un neon ti-ar prinde bine...te-ar lumina putin...macar asa de fitze...sa te creada lumea mai inteligent, desi dupa ce PM-uri am vazut pe aici cred ca esti cauza pierduta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 HAOLEU...bengosULE...tunnatULE...vitezanULE! Vezi ca este un magazin numit "Brain Surgeon". E locul perfect unde te poti duce sa-ti tunnezi putin neuronasul ala al tau...mai ales un neon ti-ar prinde bine...te-ar lumina putin...macar asa de fitze...sa te creada lumea mai inteligent, desi dupa ce PM-uri am vazut pe aici cred ca esti cauza pierduta! cand facem o plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 super tare ...m-am distrat de minune citind acest thread despre manelaru' mortociclist ..si in alta oridine de idei nu are nimeni un zxr de 400 la dezmembrat ca imi tre un arbore cotit pt un amic? sau chiar motorul cu totul daca e pana in 500 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Frustratule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 manelistu, nu mai zici nimik nana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 .... deodata topicul acesta a reinviat, nu in sensul bun al cuvantului bafta la dat raspunsuri... celui care calareste cu neonu verde subt C*U*R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 deci sa`mi bag picioareleurile daca nu e cel mai misto topic de scandal (asa ca inceput) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Ce rau imi pare ca nu am prins topicul cand era "in voga" Asta e un fitzobiker "blindat" GRAV(agramat,zmardoi si nu in ultimul rand MANELAR) !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 cre ca si-a luat Laguna de franta si nu mai e biker.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Daca vreti piese pentru ZXR 400, dezmembrez eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate