LordSith Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 dupa cum spune shi titlu`, va ashteptam la ursu`, joi seara, 15.11.2007, ca s`o punem d`o dixtractzie de mare angajament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Aoleu, iar? Bun asa, inseamna ca va deveni un mic obicei seara de karaoke... I wonder who sings this time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 @ralucone: we still haven`t invited the fat lady, so it`s gonna be a blast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Oooooooo, daaaaaaaaaaaaaa!!!........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 unde vine asta, ca eu sunt mai nou pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 daca itzi completezi profilul cu orashu` de provenientza itzi zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Cred ca va fi bine sa incepem sa strangem fonduri pentru Misu de joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Voi veni si eu ... de la ce ora incepe chermeza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Cred ca va fi bine sa incepem sa strangem fonduri pentru Misu de joi. Ar fi o idee sa fie si o urna pentru Mishu!! chiar daca nu pot sa stau, macar pentru un suc si depus ceva la urna tot pot sa trec!! John PS: Nu cred ca va "entertain" joia asta, pen'ca in ultima vreme ma cam ustura in gat, si nu va urasc chiar atat de mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Bambaracule, daca stiam ca ai o voce asa suava jur ca te inregistram si te faceam vedeta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Cine s-a speriat de vreme a pierdut. A fost super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Din ce zicea "Papa Bear", fiecare joi seara va fi seara de karaoke. Asa ca incalziti-va glasciorul cu vin fiert si veniti la recital, nu va fie teama de vreme ca inauntru e cald si bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 n`am voce fata, am timbru cat despre vedeta, sunt deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 mai cum naiba stiam eu ca e vineri seara de Karaoke? in fine, sper sa apuc sa va vad si eu...mai ales acum pe vedeta LordSith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 n`am voce fata, am timbru cat despre vedeta, sunt deja Talentatule, stralucitule, beleaua e alta: data viitoare cand mai canti, sa nu-ti mai bage oamenii d-al de Gutza Minune and shit, nu de alta dar nu prea pare stilul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) Poze de aseara de la karaoke. Pentru cine vrea mai multe, inclusiv filmuletele, idul meu este: raven30hell sau imi lasati o adresa de mail. ps: au mai facut 2 baieti poze, pls le vreau si eu! Editat Noiembrie 23, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate