hoinarici Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 buna se incumeta cineva sa iasa maine la o drumetie? propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 buna se incumeta cineva sa iasa maine la o drumetie? propuneri? Cand te mananca.....te scarpini..!!!!!! nu-i asa? de sambata s-au anuntat ninsori cam peste tot...asa ca...aveti grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 buna se incumeta cineva sa iasa maine la o drumetie? propuneri? completeaza-ti si tu la profil orasul din care esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2007 acum stau in capitala --- Mesaj completat în 16 Nov 2007 23:00 -------------vad ca nu sunt idei ma gandesc atunci la o excursie spre tulcea eventual si o plimbare cu vaporul asta inaite sa vina zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 acum stau in capitala <small>--- Mesaj completat în 16 Nov 2007 23:00 -------------</small><br/>vad ca nu sunt idei ma gandesc atunci la o excursie spre tulcea eventual si o plimbare cu vaporul asta inaite sa vina zapada Ningeeeeeeee sucesssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 tare m-as baga si yo la o plimbare...poate o sa fie mai frumos pe la 15:00 - 16:00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 si cam acesta a fost sezonul de anul asta. k de aici in colo nu stiu cate zile de plimbareala pe 2 roti or sa mai fie. asta e d..a...r...ne mai ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 da asta e ploua... macar daca ar ninge... mai bem un vin, ne mai uitam la ceva poze si filme si asteptam soarele.... dar eu inca nu pun motoru la caldurica, poate e vreme maine si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Am auzit ca la Ruse se maninca bine si ieftin. Adica, pentru cei care n-au intheles propun o excursie pina la Ruse. Plecare miine la ora 11:30 AM, locatie :Benzinaria OMV din Eroii Revolutiei. Sunt doar 60 Km. Nu prea ar trebuii sa ne ingrijoreze prea tare vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate