Sari la conținut

hasu

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    de vreo 4ani
  • Numar Moto
    ph-78-has
  • Club
    azuga zone

Informații profil

  • Motociclete detinute
    minsk,ij planeta5 delux

hasu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Abia astept sa beau o tuica cu domn Nae si vreo doua trei tuici la intrare...si apoi......o sa ma trezesc acasa duminica
  2. Nu am cum sa zic ca mi-a placut....a fost o intrunire unde s-a urmarit in primul rand CASTIGUL, intrunirea de la Predeal arata ca o petrece a privata cu public,a cluburilor TRIST MS pardon am vrut sa scriu Trus ms unde membri cublui puteau sa faca ce vroiau si sa jigneasca pe cine pofteau Mie mi-au confiscat o sticla din inox cu palinca si mi-am luat si ceva ciufuleala de la un membru Trist MC din Timisoara,asta pentru ca un membru de la Trust Germania a venit la masa la noi s-a asezat fara sa-l invite nimeni,a baut din bautura noastra iar cand incepusem sa comunicam cu el si sa ne simtim bine ,da neamtul "cu bata in balta"si incepe sa injure,sa zica ca are pistol si ca ne impusca pe fiecare si sa ne alegem glontul cu care sa ne impuste,iar cand l-am luat si noi putin la misto au aparut justitiarii de la Trust Timisoara care mi-au zis nu am dreptul sa jignesc un membru Trust iar cand le-am povestit ce a zis neamtu s-au facut ca nu aud,mi-au luat sticla de inox si la ingramadeala mi-am incasat si ceva "castane" In rest ce pot sa le zic celor care au laudat intrunirea...ca au participat la o intrunire ca oricare alta,pentru ca au fost intruniri gen TG Secuiesc ,Bacau unde pretul biletului,pretul bauturi si al mancarii erau mult mai mici,si incasarile de la participanti au fost mult mai mici.dar cu toate astea organizatorii au reusit sa multumeasca pe participanti ,sa le ofere premiile promise,au reusit chiar sa dea o masa calda in pretul biletului,insigna,ecuson....pana si vremea a tinut ei...
  3. 350 de euro nu este mult deloc,eu acum doua zile l-am schimbat cu unul din germaniacare m-a costat 500E+100 transport ,al meu scria ca avea 50000 km...si vreau sa -ti zic ca se auzea mai bine al meu...acum l-am montat pe cel nou iar pe cel vechi vreau sa-l descompun si sa-l vand ca piese ....daca ai nevoia de ceva...parerea mea este sa ti-l faci tu cu mana ta si sa-i cumperi piesele de care ai nevoie....eu nu o sa mai cumpar nici odata motor sa-l schimb pentru ca de banii aia imi luam piese bune...un motor pe care il cumperi ,nu vezi ce are in el....scuza-ma daca am zis ceva rau...dar asta e parerea mea.
  4. Mie nu mi-a placut deloc la Breaza... de ce a trebuit Stefan sa aleaga o locatie ca aia...unde aveai o priveliste deosebita,unde vantul adiaa exact cat sa nu simti caldura....de ce a trebuit sa se faca 1500 de sarmale,care au fost laudate si ras-laudate(foarte bune au fost).....dar tot nu mi-a placut la Breaza... nu mi-a placut nici bulzul de mamaliga(prea mare si cu multa branza) Pastrama care sfaraia pe toate gratarele...tuica nu mi-a placut pt ca se consuma in cantitati prea mari,butoaiele de bere rece dispareau ca magarul in ceata....si prea multa lume care se simtea bine...NU INTELEG OAMENI?....DE CE V-A PLACUT...?????
  5. Eu unul prefer Breaza iar daca este nevoie de ajutor pt organizare(dar nu ca anul trecut cand m-ati chemat cu pretextul de-a ajuta....si s-a terminat... nu mai stiu...cum s-a terminat? ) In rest sper ca tuica sa fie la fel de buna ca anul trecut... iar pentru cei care nu vin,un cantecel:Cine nu vine...e un bulangiu...e un bulangiu!!!!!!!!!
  6. hasule ... de pe acum iti zic La multi ani (tre sa dai o bere hehe... ) Anul asta imi fac ziua la Paulesti la HEAVY RIDERS BIKE FEST si tot acolo trantim si ciorba de "reveneala"....la breaza o sa-mi fac incalzirea
  7. As vrea eu dar nu mai am cu ce... mai am doar Transalp-ul.......dar cuminte tot nu o sa fiu
  8. Ma primiti si pe mine....????????promit ca o sa fiu cuminte
  9. te-am bagat si pe tine la socoteala ....cand am zis doua Transalp-uri tu sa-ti iei permisul si apoi mergem....
  10. Asta este ultima problema...important este sa se tina Motorrock-ul!!!!din cate am auzit...slabe sanse
  11. Daca nu o sa plecam pe undeva o sa fim si noi prezenti cu doua Transalp-uri....Pana atunci....asfalt uscat...!!!!!!!!!!!!!
  12. cine stie,cine cunoaste,pe cineva care poate centra si echilibra o roata de fata de la un Transalp?
  13. Vreau sa va zic si eu doua-trei cuvinte legate de acest concurs.... In primul rand multumesc prietenilor care au raspuns invitatiei mele... nu ar fi iesit asa daca nu erau ei,iar pe viitor asteptam mai multi prieteni sa se alature HAIDUCILOR.... Nu stiu cum se face ca Axa si cu Boghi secondati de mine(fochist)si restul gastii care-au mai fost, am "nimerit"o ciorba DE REVENEALA de Pentru cei ce doresc sa faca o Ciorba de Reveneala,reteta ar fi urmatoarea: Cu o seara inaintea pregatirii ciorbei se strange gasca care se apuca serios de chefuit pana dimineata cand mahmureala este in floare,apoi fiecare cum reuseste,cum poate,ne ajutam reciproc...fac vatra,taie lemne,aprind focul,unu canta la chitara,altul desface sticlele de vin si o luam de la capat cu chefuiala...zarzavaturile sunt curatate si taiate in cubulete(trebuie sa aveti grija la degetele)se pregateste carnea.....si nu mai stiu pentru ca eu eram fochist si mai aveam si o sticla de vin la mine....tot ce s-a pus in ciorba,cantitatile,si ordinea de preperare le aflati de la Axa si Boghi...un lucru esential la aceasta ciorba,in timp ce este lasata sa fiarba,nu uitati de vin ca mai trebuie cumparat si de cantecele la chitara..... Se serveste cand e gata...va dorim POFTA BUNA!!!!
  14. Cand te mananca.....te scarpini..!!!!!! nu-i asa? de sambata s-au anuntat ninsori cam peste tot...asa ca...aveti grija!
  15. Am un Transalp de vanzare din 89 la vreo 1800E... Drept sa-ti spun nu prea am auzit vorbindu-se de rau Transalp-ul...chestia cu carenele laterale e cam adevarata(sunt sensibile)si eu o am fisurata dar am dato jos sa o fac...daca te intereseaza0722654968 Aata e cea mai recenta poza...
×
×
  • Creează nouă...