hexakuemion Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 (editat) Salutare! Uitați care-i treaba: am creat un loc, unde toți motocicliști pot citi și comenta articole despre cele mai noi modele și în plus pot să depună anunțuri gratuite de vânzare și cumpărare motociclete și accesorii. Părerea voastră este foarte impotant pentru noi. Vă așteptăm pe www.customzone.info Editat Noiembrie 17, 2007 de hexakuemion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Salutare! Uitați care-i treaba: am creat un loc, unde toți motocicliști pot citi și comenta articole despre cele mai noi modele și în plus pot să depună anunțuri gratuite de vânzare și cumpărare motociclete și accesorii. Părerea voastră este foarte impotant pentru noi. Vă așteptăm pe www.customzone.info Buna idee de blog. Mici obiectii: La completarea profilului de user este obligatoriu nr de telefon ?? Prezentarile ar pute fi mai ample(mult mai ample). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustomZone.info Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Buna idee de blog. Mici obiectii: La completarea profilului de user este obligatoriu nr de telefon ?? Prezentarile ar pute fi mai ample(mult mai ample). Salut, ne bucurăm de părerea ta. Numărul de telefon este public doar dacă vrei să pui un anunț. Idea blogului trebuie încă să se concretizeze, nu vrem să propagăm păreri, scopul nostru este a vă presenta idei și posibilități diferite. Fiecare articol conține un link spre site-ul de origine, unde cel interesat pote să se documenteze. După părerea ta, ar fi interesant un blog public? Am visitat site-ul tău, felicitări pentru motociclete . Dacă mai ai idei sau propuneri, le așteptăm pe: info@customzone.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2007 Uitati ce motocicleta am gasit! Merita de vazut! DesmoDevil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 Asta-i ceva bestial. Alfabike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 Hot Rod Iata ceva, ceea ce m-a inspirat foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Hot Rod Iata ceva, ceea ce m-a inspirat foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 da' nu? nu ma intereseaza nimic, sunt eu insumi si ma simt foarte bine in pielea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) O creatie perfect estetica si functionala. Moto-Guzzi Editat Noiembrie 26, 2007 de hexakuemion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 misto...dar eu raman la oldschool-ul californian de prin '65-'70... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 misto...dar eu raman la oldschool-ul californian de prin '65-'70... Nici nu ai gusturi rele. P.S.Daca iti place stilul San Francisco uita-te la poza din profilul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 Iarasi un Hot Rod. Dar nu ma pot abtine. Este fantastica. Hot Rod Shine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Iarasi un Hot Rod. Dar nu ma pot abtine. Este fantastica. Hot Rod Shine Extraordinar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIII Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Iarasi un Hot Rod. Dar nu ma pot abtine. Este fantastica. Hot Rod Shine Bai...bai...terminati cu d-astea, ca ofticos si slab de inima. BEEEETOOOON!!! Scula, adica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Intr-adevar arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Iarasi un Hot Rod. Dar nu ma pot abtine. Este fantastica. Hot Rod Shine herr,nu mai deschide n topicuri,doar pt link-uri catre site-ul tau.... ai unul deschis,posteaza acolo.10x. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 In benzina veritas!!!!!!!! Deus Ex Moto --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 08:55 -------------Un urs bland care construieste motociclete in Phoenix. Jim Nasi --- Mesaj completat în 04 Dec 2007 09:22 -------------Castigatorul Custom Bike Builder 2007! Hulster --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 10:26 -------------Honda CB 750 putin mai altfel. Honda CB 750 --- Mesaj completat în 07 Dec 2007 02:25 -------------Eleganta prin simplitate. Powerplant Choppers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 japonezii si motocicletele Chicara --- Mesaj completat în 10 Dec 2007 22:26 -------------iarasi un japonez. asa se pare, ca japonezii incerc si patrund in mai multe locuri decat ne putem imagina. daca luam in considerare ca anul trecut abia daca s-a vazut unul sau doi pe lista participantilor la World Championship of Custom Bike Building, anul acesta au iesit doi pe podium. Chicara si Keiji Kawakita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2008 Sarutul Panhead Francez o motocicleta creata de francezi, o inspiratie pentru americani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2008 Nu stiu ce parerea veti voi, dar este timpul pentru o masinarie de macinat cafea --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 19:44 -------------In memoriam Burt Munro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Cafe Racers kick ass big time!!! Imi place ca si americanii se lasa patrunsi de virus: http://www.hooliganfilm.com/ ... foarte misto proiectul si filmuletele http://www.britironrebels.com/ http://www.tonup.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 Inapoi la radacini! Cauciuc si metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxx Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 care stiti de unde fac rost de o aripa de chopper de spate (intraga) sa pot sa o choparesc eu ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Nu stiu de unde faci rost, cel mai bine e sa o faci cu mana ta. Intre timp se pregateste ceva in Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustomZone.info Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) Nu stiu de unde faci rost, cel mai bine e sa o faci cu mana ta. Intre timp se pregateste ceva in Anglia. Uite cum fac lucrurile aici: http://dotheton.com/index.php?topic=2607.0 Editat Februarie 21, 2008 de CustomZone.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate