dabix Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Am auzit ca la Ruse se maninca bine si ieftin. Adica, pentru cei care n-au intheles propun o excursie pina la Ruse. Plecare miine la ora 11:30 AM, locatie :Benzinaria OMV din Eroii Revolutiei. Sunt doar 60 Km. Nu prea ar trebuii sa ne ingrijoreze prea tare vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Ma bag si eu! Mancarea prea buna si ieftina, drumul f. scurt (indiferent de vreme), ceva resturi de leva prin casa, ma fac sa nu pot refuza oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Cum mi-a mai ramas ceva leva de data trecuta..... I'm in !! Maine va ploua mocaneste, asa ca.......nu va uitati costumele de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 hmm....tentant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 Drumul n-ar trebuii sa dureze mai mult de o ora, asa ca nu vaom avea timp sa simtim vremea rece. La masa cred ca vom sta cam 1.5 h adica toata iesirea ar trebuii sa dureze cel mult 4 h . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 atentie mare la vant cand ajungeti in zona campului, acum cu udatura asta e si mai nashpa, bafta si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 atentie mare la vant cand ajungeti in zona campului, acum cu udatura asta e si mai nashpa, bafta si distractie placuta Se va merge mai incet, data vremea o cere. Si oricum , dupca cum am maispus, distanta e mica. Iar o mare parte de drum are sensurile de circulatie cunt despartite de un spatiu verde. Deci eu o vad ca o problema minora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Se va merge mai incet sigur ca se va merge incet... merge si bubucaty si tre sa stati dupa ea ca merge cu maxim 210 Cred ca ma bag si eu... vedem maine daca ajung la benzinarie PS: trebuie sa iau un bax de Pampers din Carrefour - am auzit ca-s heftini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 (editat) sigur ca se va merge incet... merge si bubucaty si tre sa stati dupa ea ca merge cu maxim 210 Cred ca ma bag si eu... vedem maine daca ajung la benzinarie PS: trebuie sa iau un bax de Pampers din Carrefour - am auzit ca-s heftini Alex, ai spus bine max 210 ( si aia atinsi in anumite conditii, nu mai vreau sa vb despre asta ). Asta nu inseamna ca voi merge cu 200 maine, in conditii de ploaie , vant si frig. No way. Asta chiar ar fi un gest de ,,eroism,,ca sa nu zic ,,iresponsabil,, din partea mea. Ma adaptez conditiilor meteo si drumului. In legatura cu Pampersii, poti sa-ti iei cat poti duce, chiar sunt ieftini acolo. Numai sa gasim acel Carrefour, eu una n-am mai fost intr-unul bulgaresc. Sper sa nu ne bata bulgarii maine din cauza meciului de astazi Pe maine ! Editat Noiembrie 17, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) salutare mergem vin sigur dar tinetiva de cuvint si veniti nu vreau sa ma trezesc singur la benzinarie am mai patito si nui frumos cuvintul e cuvint Pompi Editat Noiembrie 18, 2007 de mocanu pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 salutare mergem vin sigur dar tinetiva de cuvint si veniti nu vreau sa ma trezesc singur la benzinarie am mai patito si nui frumos cuvintul e cuvint Pompi Eu voi fi prezent, echipat si punctual! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 salutare mergem vin sigur dar tinetiva de cuvint si veniti nu vreau sa ma trezesc singur la benzinarie am mai patito si nui frumos cuvintul e cuvint Pompi Si eu voi veni sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 vin si eu la 11:30 sa luam si lanturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 vin si eu la 11:30 sa luam si lanturi? Eu imi iau vreo 3 randuri de haine pentru stabilitate , sa nu ma dea vantul pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 Gata ne-am intors. Drum scurt dar pe un vint....... Dumnezeule ... pentru poze hoinariti la /index.php?showtopic=153906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate