c0zmin Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Mai baieti nu are de ca sa va certati ce dracu daca noi ne certam intre noi ce sa mai facem cu idiotii de pe strada .... mi-a iesit unu aseara de mi-a taiat calea si mai ca nu am intrat in el ... sa fi vazut atuncea ce era la gura mea.....in fine nu aici vroiam sa ajung. Variatii de tensiune pe TCI sau CDI (oricare ar fi el producatorul, fie imfsoft, yamaha, honda, etc nu veti avea decit la intrarea pe modul si acolo este permisa o variatie pina in 25 V, dupa modul sau pe toata electronica modulului curentul este stabilizat) CDI -ul intradevar NU MERGE cu aceeasi bobina ca si TCI -ul. "si iti zic k mere la jawa ffff bine cu scinteie pierduta...,vezi modele noi cu electronica pe ea are un singur senzor ...deci scinteiesc amindoua bujiile o data si arde numa ala in compresie...lasa-ne ,te rugam ,cu teoria..omoara-ne cu practica!" - chiar daca ai un singur senzor tot poti comanda doua bobine chiar si 4 sau numai 1-na. c0zmin ceea ce ai pus tu pe JAWA are avans fix si nu variabil. aaa... acuma inteleg ... ok... scuzele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Manuel mama, santem intelectuali ce naiba!Nu ne obosi cu practica... De aia ai casat niprul si ij-ul si ti-ai luat DR?...bat-o norocu de practica la mine singurele fluctuatii de curent pe motor, erau , cand mi se desfacea fermoarul stricat de la geaca...si astea nu mi-au afectat CDI-ul...., si a mers si cu 2 bobine de Dacia, si cu 2 de IJ de 6V cu rezistente aditionale, si cu una de aia dubla de Nipru... Cred ca poti sa te abuci sa manci niste borÂş...ajuta.. am dat nipra k mi s-a dat cit am cerut k altfel nu o dadeam. prea mult vorbiti ,ma...mistouri ,alea,alea..ceva concret?....asta nu e mirc. cautatzi "cdi pe ij" sa nu mai pun o data pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 merg bine cu scanteie pierduta pe senzor. dar fara merg si mai bine. consumul cu bobine separate scade cu macar jumate de litru. testat si retestat si pe tci-ul de la imfsoft (nu, nu luat de la grimstone ci cu mult inainte sa aduca el, cand voi inca mai ziceati ca platina e buna si va duce si aduce) si cu gotronic-ul cu avans fix. asta deocamdata. zilele astea vin si filmuletzele de la imfsoft daca am timp liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 merg bine cu scanteie pierduta pe senzor. dar fara merg si mai bine. consumul cu bobine separate scade cu macar jumate de litru. testat si retestat si pe tci-ul de la imfsoft (nu, nu luat de la grimstone ci cu mult inainte sa aduca el, cand voi inca mai ziceati ca platina e buna si va duce si aduce) si cu gotronic-ul cu avans fix. asta deocamdata. zilele astea vin si filmuletzele de la imfsoft daca am timp liber. frankestein frate,(sunt afon in chestii de astea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 merg bine cu scanteie pierduta pe senzor. dar fara merg si mai bine. consumul cu bobine separate scade cu macar jumate de litru. testat si retestat si pe tci-ul de la imfsoft (nu, nu luat de la grimstone ci cu mult inainte sa aduca el, cand voi inca mai ziceati ca platina e buna si va duce si aduce) si cu gotronic-ul cu avans fix. asta deocamdata. zilele astea vin si filmuletzele de la imfsoft daca am timp liber. asa ,frate,zi-le!..k bine le zici....tot asa imi bateam si io capu cu ele pe birou la calculator...pe o parte ma siciiau ca nu ies cum vreau eu pe alta maicamea k ii fac mizerie in sufragerie... /index.php?...c=32504&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 In concluzie pot pune o aprindere de la imfsoft pe jawa mea cu o bobina dubla(de nipru cred)? Ca aici vad ca sunt pareri contradictorii. Sunt curios daca cineva de aici de pe forum a facut asa ceva. Poate imi impartaseste si mie parerile despre performanta(poate si comparativ cu 2 bobine de dacie asa cum am eu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimstone Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 In concluzie poti folosi o aprindere de la imfsoft (pentru Romania - ADAPTCOM SRL) cu doua bobine de dacie pentru ca respectivul modul de la imfsoft stie sa controleze si gradul de excitare al bobinelor in functie de turatie - va trebui totusi sa montezi bobinele undeva in fata pe cadru ca sa aiba racire mai buna . Daca vrei sa schimbi bobinele uita-te si la cele de la imfsoft (pe care le si recomand). Daca nu iti plac nici alea iti aduc originale de JAWA --- Mesaj completat în 18 Feb 2008 14:51 -------------fesu astept si eu filmuletul ala cu aprinderea de la imfsoft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 interesanta discutie! si avand in vedere ca am "expediat" niprul din garaj si m-am dat pe JAWA-350 TIP 354 , "s-ar putea" sa am nevoie de asa ceva! oricum , nu e nici o graba,inca "descopar" misterele motorului in 2 T ! FELICITARI GRIMSTONE! ESTI UN REAL AJUTOR PENTRU POSESORII DE COMUNISTE(cati mai sunt ...inca...) poate si pt. cei cu masina mai veche si mai amarata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimstone Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 NEW: BOBINE TIP CDI la 80 sau 34 E IN FUNCTIE DE DIMENSIUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate