-Sir Daniel- Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Cu care Dani vobesti Papillon? Sunt mai multi pe forumul asta care au numele asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Astazi m-am jucat si iPod-ul Touch de la Apple....bestial. Numa' asa am zis...pt ca mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Ma Vali nu stiu ce este cu tine dar nu te-am mai vazut asa frecvent pe forum, ai scris tu ceva dar prea putin fata de cum scriai. Nu ne mai arati si tu un filmuletz de-al tau, ceva? Ceva poze? Hai ca vine primavara si iti reintri in drepturile de pozator! Punct ochit. Daca suntem doi la care ne e dor de oarece ,va trebuii sa actioneze. Altfel cum ? Cu deosebit respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Si eu mam jucat cu noul IPOD TOUCH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Choppervongal, suntem 3 )) . si mie imi este dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Vali la interval! Doi te roaga,dar cand e si al treilea e ordin. Cu respect Editat Ianuarie 19, 2008 de ChopperVonGal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) @hondaxx despre mine este vorba, apropo ma cheama Vali nu Dali ! dece Dali ? mai tarziu modificat: scuze greseala mea prezent, se striga catalogul ! respectele mele pt toti, nu ai mai dat de mult un semn de viata papillioane! ce mai face omulnegru ? si eu astetpt sa vina vremea de iesit, sa mai cutreieram asfaltul, ca in vremurile bune, heheheheeh ce an o sa fie ! bateriile incarcate la camera, casetele pregatite, discul dur asteapta filmuletele iar teava ta (youtube) a mai marit spatiul pt filmari, sa nu uitam tancul de benzina plin pana la gura, pregatit de drum si distractie ! HAI PRIMAVARA !!! Editat Ianuarie 19, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Nu a zis nimeni nimic de Dali... uita-te inca o data! Era vorba de un Dani... si cunosc multi Dani pe forumul asta si ma intebam caruia dintre ei i-a cerut Papillon sa-l contacteze! A! Unul dinte multii Dani de pe forum sunt chiar eu! In mod absolut intamplator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Nu a zis nimeni nimic de Dali... uita-te inca o data! Era vorba de un Dani... si cunosc multi Dani pe forumul asta si ma intebam caruia dintre ei i-a cerut Papillon sa-l contacteze! A! Unul dinte multii Dani de pe forum sunt chiar eu! In mod absolut intamplator! Scuza-ma hondaxx dar este vorba de un alt Dani, o cunostinat veche de a mea si mi-am permis fiind un topic de free-talk sa incerc sa-l contactez prin intemediul forumului mai ales ca am pierdut contactul cu el si am aflat de curand ca el citeste acest forum si se mai intereseaza de comunitatea moto din sibiu. Daca va citi va stii sigur ca despre el este vorba. P.S. bravo ma Vali, in sfarsit o poza de la tine dar costumatia iti vine sa o iei la fuga. Nu e stilul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 papilioane vreo 2 persoane mau abordat dupa ce am postat filmuletele de la balea, spuneau ca te cunosc, nu stiu ce veri sau asa ceva, eu leam dat adresa ta de mail, din pacate nu mai am convorbirile cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 papilioane vreo 2 persoane mau abordat dupa ce am postat filmuletele de la balea, spuneau ca te cunosc, nu stiu ce veri sau asa ceva, eu leam dat adresa ta de mail, din pacate nu mai am convorbirile cu ele Trebuia sa le iei numarul de telefon s le spunea-i ca le contactam eu cand aveam liber in agenda. ti-ai luat echipament nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 miam luat nadragi, o pereche de ghete si o casca noua, nadragi sunt mai profi decat de perechea de pantaloni pe care am avuto pe balea ! mia expirat asigurarea in 18, trebuie sa fac alta, ma gandesc ca la inceputul lunii martie, iar cand vom face o iesire voi prezenta echipamentul hehehehehehehe, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) miam luat nadragi, o pereche de ghete si o casca noua, nadragi sunt mai profi decat de perechea de pantaloni pe care am avuto pe balea ! mia expirat asigurarea in 18, trebuie sa fac alta, ma gandesc ca la inceputul lunii martie, iar cand vom face o iesire voi prezenta echipamentul hehehehehehehe, Inseamna ca suntem pe aceiasi linie, yo mi-am luat casca noua, geaca noua, cizme noi si acum sunt in dubii, nu stiu ce sa fac, am de ales sa-mi iau pantaloni sau sa mor de foame si sa mananc pe la prieteni vre-o luna doua pana imi revin. Ce zici, dai o farfurie de ciorba ca iti dai seama ce aleg. Editat Ianuarie 21, 2008 de papillion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 cu mare drag dau farfuria de ciorba cand stiu ca avem in comun o pasiune , pana incepe sezonul ai timp sa aduni ceva bani dar vezi sa ai de benzina, dar si acolo te pot imprumuta cu vreo 5 litri HAI PRIMAVARA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Inseamna ca suntem pe aceiasi linie, yo mi-am luat casca noua, geaca noua, cizme noi si acum sunt in dubii, nu stiu ce sa fac, am de ales sa-mi iau pantaloni sau sa mor de foame si sa mananc pe la prieteni vre-o luna doua pana imi revin. Ce zici, dai o farfurie de ciorba ca iti dai seama ce aleg. Pai si eu iti pot oferi o farfurie de ciorba si iti mai dau si ceva dulce sa fie complet totu sa nu te strici la burtica ,eu am echipament dar nu mai am motor!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar per sa se rezolve totul pina la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) miati deschis apetitul de poze, sa va arat cateva poze in momentele de plictiseala; intr-un fel ar fii prezentarea neoficiala a echipamentului pt urmatorul sezon, asa cum fac marile echipe de formula 1 sau cele de motogp, pacat ca nu este mobra langa mine , dar au sa fie si acele momente o mica mobra de jucarie HAI PRIMAVARA !!! Editat Ianuarie 21, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 In sfarsit!!!!!!!!!!! Am crezut ca ai intrat in randul dezertorilor.Bine ai revenit. Rezulta poze beton din primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 LA MULTI ANI si multa sanatate Sebi (alias Rookie), sa ai parte in viata numai de fericire si cat mai multe impliniri La cati mai multi km parcursi pe motocicleta si sa ne vedem cu bine an de an Sa ne traiesti, Sebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 (editat) LA MULTI ANI, Sebi (Rookie)! dorintele sa se indeplineasca atunci cand vei sufla in lumanarile de pe tort ! iti doresc tot ce iti doresti tu sa fii fericit si sanatos ! LA MULTI ANI !! Editat Ianuarie 22, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 miati deschis apetitul de poze, sa va arat cateva poze in momentele de plictiseala; intr-un fel ar fii prezentarea neoficiala a echipamentului pt urmatorul sezon, asa cum fac marile echipe de formula 1 sau cele de motogp, pacat ca nu este mobra langa mine , dar au sa fie si acele momente o mica mobra de jucarie HAI PRIMAVARA !!! ...faina sedinta foto dum cum se vede cine a fost fotograful ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2008 Valiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, NO COMMENT! Dar eu vreau sticla acea de Campari, din colt, care banuiesc ca este plina cu tzuica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Valiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, NO COMMENT! Dar eu vreau sticla acea de Campari, din colt, care banuiesc ca este plina cu tzuica ...bya ai ochiul bine format... e asa pitita in colt ca abea se vede si tu ai vazut si ce scrie pe eticheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Eu sunt Simbata (09, Feb.) toata ziua in Sinsheim. eu sunt Simbata 9 Febr. in drum spre Romania, sper ca faci ceva poze frumoase .....ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate