emyemil Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 egal. decoloreaza le fel.... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Jerry Acidul de baterie este Ideal decoloreaza si face acelas lucru ce face o foarfeca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Jerry Acidul de baterie este Ideal decoloreaza si face acelas lucru ce face o foarfeca Acidul...nu decoloreaza....chiar coloreaza cu incolor )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Sa Vina Primavara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 mai este ..pana pe 28 tot asa de urat este din pacate ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Salutare! Am si eu o curiozitate. Stiti cumca daca se poate, si cum se procedeaza sa inmatriculezi o motocicleta construita de tine? Tin minte ca am citit mai demult un topic asemanator, in care, concluzia a fost ca iti trebuie nu stiu ce autorizatie ca sa construiesti tu(era vorba sa modifici cadrul sau sa il faci de la 0 parca). Eu intreb pt situatia in care cumpar toate piesele si doar asamblez motocicleta(nu modific nimic la ele). Primesc carte de identitate de la RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 mai prindem si noi cate o zi mai calda .... "primavara" asta am deja pe bord 197,3 Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 bun asa..eu doar 69 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 bun asa..eu doar 69 ) multi inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 so... am 700 de kilometrii de cand am schimbat uleiul. si un pic innainte. vreo saptamana cred ca m-am intins pana la schimb... mamaaaaa ce se aduna... si cand aud de mobre cu 30 000 de km in 10 ani... hahahhahahh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 so... am 700 de kilometrii de cand am schimbat uleiul. si un pic innainte. vreo saptamana cred ca m-am intins pana la schimb... mamaaaaa ce se aduna... si cand aud de mobre cu 30 000 de km in 10 ani... hahahhahahh ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Nu-i frumos sa razi de astia mai comozi dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danysenda Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 pai sa ai acte in cazu asta.Pe sasiu,si motor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Nu-i frumos sa razi de astia mai comozi dintre noi nu radeam de nimeni... ma refeream la anunturile de vanzari... tocmai rasfoiam un site de seconduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 daca secondurile sunt cu 2 roti (maxim 3 ) baga un link poate dau din gresala peste o chiuloasa de DR650 :) (asa mai moca) nu radeam de nimeni... ma refeream la anunturile de vanzari... tocmai rasfoiam un site de seconduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Atat? Doar sa am factura pt motor si cadru? Nu ma mai intreaba aia nmic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 pe cadru sa ai actele mobrei donatoare. sau? cadrul provine dintr-o dezmembrare presupun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 este posibila imatricularea dar trebuie sa ai o serie de acte care sa dovedeasca constructia in regie proprie a utilajului! In cazul in care construiesti cadrul singur -bonuri de materiale si declaratia la notar ca ai facut-o tu in regie proprie , sau factura si adeverinta de la un Service autorizat RAR pt constructia lui!(seria sasiu se poansoneaza la RAR in momentul omologarii) Motorul- acte de provenienta Restul componentelor sa fie ...piese care au circulat sau noi dar cu certificate de conformitate RAR(acte imperios necesare) Nu in ultimul rand ai nevoie de un proiect desenat cu cote si distante exacte grosimi de materiale si un calcul mic de rezistenta si momente de inertie ,necesar pt cadru! In rest ai mare nevoie de rabdare ! Succes!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Cadrul nu o sa il construiesc eu. Nici nu sunt in stare, si cred ca pana gasesc si platesc pe cineva care imi poate face treaba ok ajung poate la aceeasi bani cu care mi-as lua unul nou sau dintr-o dezmembrare. La fel si cu restul pieselor, de prin cataloage sau dezmembrari o sa le iau. Deci in principiu daca folosesc doar piese omologate nu ar trebui sa fie nici o problema? Editat Martie 25, 2013 de usercalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 ia legatura cu Cornel de la ChoppersLife Sibiu.0729/909672 succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 obligatoriu Certificate de agreere RAR la piesele noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Ok. Multumesc pt raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Oricum omologarea pentru custom vine de la bucuresti si se plateste o taxa destul de maricica Succes! Editat Martie 25, 2013 de emyemil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 salut, m-am mancat undeva a sa zic asa si am desfacut "capacele" de la ceasurile de pe bord pt ca (nu stiu cum) a intrat mizerie inauntru iar eu am un fix cu asa ceva. intrebarea mea este: cum dracu le mai capsez la loc??? stie cineva sau se pricepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 salut, m-am mancat undeva a sa zic asa si am desfacut "capacele" de la ceasurile de pe bord pt ca (nu stiu cum) a intrat mizerie inauntru iar eu am un fix cu asa ceva. intrebarea mea este: cum dracu le mai capsez la loc??? stie cineva sau se pricepe? F650 ...ce an ce model ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate