Joe Black Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 BAH LUME! ...NU VA MAI LUATI DE BAIAZID CA E BAIAT BUN...DE EXEMPLU S-A IMPRUMUTATA LA MINE DE O SUMA MODICA, CA SA I-O BAGE LU' MISTER DICK CUM ZICEA CRISTINUTZA, ADIK LU BIG CA SA-I CREASCA FIRMA...SHI MI-A INAPOIAT-O (SUMA MODICA) ORI DOI... DAR AM EU O SUSPICIUNE CA ASTA A TALHARIT-O PA FRIPTEOZA AIA PA CARE MIMA BIGU' CA NU STIU CE-I FACE...DA NU I-A IESIT!.... SPER SA NU SE MAI ORGANIZEZE ASA CEVA, NU D'ALTA DA DE PREA MULTE STRICACIUNI AM DAT DOVADA: -FEMEILE BAGA BANI LU INXS -FETELE CARE AU DANTZUIT AU PLECAT DE ACOLO CU SECHELE -IO AM DESCOPERIT CA-MI PLACE SA TORN GHEATA PA TOT CE MISCA LANGA BARA... @LT.NAV SI VILISOR VREA SA TE MUSTE ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Pai mai Joe, ce esti gelos pe INXS? Normal ca au plecat cu sechele... La ce public au avut... Eram numai unu si unu... Nu a bagat nimeni bani cand au dansat ele si... Io propun sa-ti iei o bara acasa si sa-ti bagi multa apa in congelator, sa nu cumva sa ramai fara gheata... Frumoasa petrecere... Vrem si noi una weekend-ul asta, ca pe 9 Martie e ziua barbatilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Bah io cand am vazut ca i-a bagat aia 100.000 lei la chiloti lui INX muream de ciuda ... (2 BERI cumparam cu aia). Acum intre noi: picolitele alea erau rasuflate rau. Priviti ce paranteze are (SUNT RAU NU?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Don Leoncio dadea tarcoale pe langa bara. Dar nu putea sa o apuce ca trebuia sa lase berea jos. Intre noi: ati mai vazut pitbull sa lase ciolanu din gura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Lt Navaro cu Ninja Skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Fetele In stanga Coxanelu urla la cineva (nu stiu la cine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Da frate asa e ... ca daca auzeam .. plecam din prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Si acum va rog sa va duceti la Chestii Distractive -> Barfiti un forumist ... pentru ca sa vedeti ce facea Demostene in acest interval Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 @Joe Black: Frate mi-ai dat 10mii ... m-am prefacut ca pun la stripteoza (fripteoza) si i-am ciordit inca 10mii. Ai dublat investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 (editat) chiar asa de beat eram? ca io nu stiu sa fi aparut vreo stripteuza pe acolo Vorbiti cumva de asistenta - chelnerita? Editat Martie 9, 2005 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Da frate asa e ... ca daca auzeam .. plecam din prima Pai au fost niste Tehno-Manele ... ca sa le zic asa ! Dar poate te-a prins subiectul cu uleiul de motor ... si ai zis sa nu pleci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Buei Baizide! Cum de m-ai prins asa des in cadru?! In afara de poza cu ninja_skija am incercat pe cat posibil sa ma feresc de orice aparat foto/video ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Bai dar va tineti tare, acolo in Capitala. Sa dea reaq cand mai vin la buc sa nu o puneti de un party tare ca sa vin si eu. Astept invitatii la chefurile urmatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Sa o luam cu sfarsitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Incep fetele numarul la "bara fixa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Ce noroc pe el Un inceput de discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 O discutie un pic mai avansata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Este si mai avansata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Juriul nu a fost corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Ca organizator trebuia sa ma impun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Asa scapam de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Petrecerea a fost pt fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 La inceput de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate