22iulian Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Traseul,usurel de altfel ,a insemnat peste 80% asfalt. Ploiesti-Plopeni-Plopeni Sat -Varbilau-Livadea-Alunis-Pietriceaua-Brebu-Campian-DN1 -Ploiesti Eu-incepator Motor -650 GS injectie model 2000,in foto... Pe dealurile de la Pietirceaua curgeau sovoaie de la topirea zapezii,...mai cu apa ,mai cu gheata,.. M-am oprit pentru o scurta pauza..de vreo 5 minute Am stat insa aproape o ora...de vorba cu Florin, Cat de mult ne putem bucura ca suntem intregi..la trup.Cat de "si mai mult" ne bucura orice iesire cu motorul... Florin stia destule despre motoare...chiar daca n-o sa stea vreo data in saua vreunuia. Am vorbit vrute si nevrute ..de cilindrei, de puteri ,de IJ-uri ,de mobre, de biciclete , de triciclete, de caruciorul lui de handicapat... Poza poate spune insa si mai multe : cateva balegi pe asfalt -asa cum sunt drumurile noastre, o mare discrepanta intre "performantele" celor doua vehicule din imagine , asa cum intalnim in Romania la tot pasul, e ceva tragi-comic Una peste toate, sper sincer sa zambiti un pic, La primavara il voi mai vizita pe Florin...are cateva trasee sa-mi povesteasca prin zona...Paltinoasa,Lutu Rosu, Baraj Paltinu , drumuri de enduro ...sau nu prea Hai salut cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 chiar cat o mie de cuvinte nu prea...dar cam asa de 500 poate faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 chiar cat o mie de cuvinte nu prea...dar cam asa de 500 poate faci... ba chiar face mai mult decit o mie de cuvinte....parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 ma bucur ca mai sunt si oameni asa ca tine care dau atenie la oamenii cu probleme,bravo,tot respectu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 bravo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 bv tie cunosc drumul il fac mereu dar il inecp de la bucuresti-ploiesti-plopeni-slanic doar asfalt ca nu mai am enduro, merg des la slanic am rude acolo cand aveam enduro dadeam o tura pe dealurile de pe langa slanic ai trasee gramada motor sa ai bafta si asfaltt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 poate ne anunti cand mai treci pe la florin poate om merge si noi dc ne aflam prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate