192100 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Eu mi-am pus Brembo carbon , m-a costat 200 de euro fata , intradevar se duc mai repede dar atata timp cat le ai vei avea parte de o franare 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 vesrah jl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 pentru a nu strica discurile de frana ce placute recomanzi ? eu am avut brembo si , intr-adevar franau destul de bine, dar s-au dus si discurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Can scumpe discurile ca sa folosim Ferrodo sau Gold care sunt de 2 lei.Ma gandesc sa incerc ceva mult mai bun.Ce ziceti?Care v-au multumit?Unde gasim la noi asa ceva? CP211- ferodo...si nu-s chiar atat de ieftine Si in afara de branduri care is gramada, vezi ca fiecare brand are cam 5-7 tipuri de aliaj pentru fiecare model de placute...asa ca cel mai bine le alegi pe cele mai scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) cp211 in primul rand nu sunt placute de strada, ci pura pista , sunt si singurele bune pe care le fac pe deasupra pe ploaie te duci de nu te vezi placutele cu inalt continut de carbon sunt inutile pe strada, trebuiesc incalzite cam, iar pe ploaie ..cam lunga franarea ca sa nu zic inexistenta in primii metri exista brembo SC care sunt bune si pe strada iar ptr cine vrea ceva cu adevarat deosebit ...DID ZCOO probabil 99% din voi nu stiti despre ce vorbesc ...dati un mp si va lamuresc Editat Ianuarie 19, 2010 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate