Sari la conținut

Cimitir Moto


Postări Recomandate

Stiu ca multi aduc piese moto noi si second, dar as vrea si eu o adresa sau mai multe pe care sa o pot accesa si sa caut anumite piese din dezmembrari. Ceva cimitire moto, unde sa gasesti moto accidentate, de pe care sa poti cumpara carene, roti, sisy-bar-uri, un ghidon de chooper, o saua de cruiser, o roata de 16, una de 21, etc...

De exemplu, eu am un choopeer pe care in iarna asta vreau sa-l personalizez putin. Nu stiu exact ce vreau, dar mi-ar fi foarte de folos sa am un site de cimitir moto, unde sa intru si sa dau o geana, poate vad un rezervor care mi-ar placea pe motorul meu, poate vad niste comenzi avansate interesante, far, semnalizari, ceasuri, poate as gasi un ghidon mult mai interesant... poate kiar o saua mai turbata.

Sper sa imi intelegeti ideea, sa nu veniti cu replica "zi ce vrei ca iti aduc eu..." si sa postati ceva linkuri de acest gen. Cred ca ar fi folositoare si pt altii, nu numai pt mine.

Hai no-rock si numa` bine!!! :finger:

Editat de lupul calator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incearca ebay-urile. Adrese de dezmembrari din Anglia de exemplu gasesti pe www.google.co.uk gramada, dar multi nu pun poze cu diversele repere pe care le au pe site-ul lor si prefera sa puna direct pe ebay.

Adevarul e ca atunci cand lucrezi ce repere individuale si nu stocuri, nu prea merita sa platesti (in bani si mai ales efort de intretinere) pentru un online shop propriu atata vreme cat ebay-ul e baza oricum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...