Sari la conținut

lupul calator

EX+
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lupul calator

  1. BAS a venit cu propuneri bune: 1- organizatorii sa dea informatii cat mai concrete despre ceea ce vor face: ce trupe canta, ce concursuri au si ce CONDITII ASIGURA. 2- sa afiseze anumite REGULI pt buna desfasurare a festivalului, iar cei care le citesc, sa aiba bunul simt sa le RESPECTE din proprie initiativa, chiar daca beau un pahar in plus. CEI INCAPABILI de acest lucru sa se simta si sa ne scuteasca cu prezenta.
  2. BOIERULE, SA TRAIESTI O MIE DE ANI, ca tare mult imi place cum gandesti... si eu ma tot gandesc la o asemenea intalnire haiduceasca. Ar fi super si i-ar da un iz mai..."salbatic", ca m-am cam saturat de "betoane, gura casca si civilizatie".
  3. S-a inceput bine, dar a sfarsit prost discutia asta. Adica asa cam fara o concluzie concreta. Haideti sa incercam o discutie cu caracter constructiv, din care organizatorii sa poata trage usor concluziile vis-a-vis de ceea ce ne dorim si ce nu... Haideti sa nu ne mai certam si sa nu ne mai contram. Haideti sa venim cu propuneri concrete. Scrieti ce concursuri va captiveaza cel mai tare... sau propuneti voi un concurs nou. Propuneti voi un program anume pt o intrunire, astfel incat sa nu "mai semene intrunirile intre ele". Ma refer la faptul ca unii au scris ca nu mai merg la intruniri ca nu e nimic nou si ca seamana intre ele. Ii astept mai ales pe ei cu propuneri. Poate iese ceva constructiv. Scrieti cam ce formatii va plac si le-ati vrea la intruniri, dar incercati sa va limitati la ceva accesibil din punct de vedere financiar. Incercati sa nu mai criticati pe cei care incearca sa faca ceva, haideti sa contribuim cu totii cu idei constructive, ca poate iese ceva frumos. SUCCES!!!
  4. Merci din suflet, kiar mi-ai fost de ajutor!!! tre` sa iti dau o bere!!!
  5. Stiu ca multi aduc piese moto noi si second, dar as vrea si eu o adresa sau mai multe pe care sa o pot accesa si sa caut anumite piese din dezmembrari. Ceva cimitire moto, unde sa gasesti moto accidentate, de pe care sa poti cumpara carene, roti, sisy-bar-uri, un ghidon de chooper, o saua de cruiser, o roata de 16, una de 21, etc... De exemplu, eu am un choopeer pe care in iarna asta vreau sa-l personalizez putin. Nu stiu exact ce vreau, dar mi-ar fi foarte de folos sa am un site de cimitir moto, unde sa intru si sa dau o geana, poate vad un rezervor care mi-ar placea pe motorul meu, poate vad niste comenzi avansate interesante, far, semnalizari, ceasuri, poate as gasi un ghidon mult mai interesant... poate kiar o saua mai turbata. Sper sa imi intelegeti ideea, sa nu veniti cu replica "zi ce vrei ca iti aduc eu..." si sa postati ceva linkuri de acest gen. Cred ca ar fi folositoare si pt altii, nu numai pt mine. Hai no-rock si numa` bine!!!
  6. Cred ca e de la reglajul culbutorilor, un specialist bun poate sa isi dea seama destul de usor... Succes!!!
  7. Sincer, imi pare rau daca te-am facut sa tragi concluzia ca ai scris de pomana... NU ai scris de pomana, insa ai intrat prea mult in detaliu, parca e prea profunda explicatia, iar acest lucru pe mine m-a bagat si mai tare in ceata. Eu ca sa fiu sincer, prefer niste raspunsuri simple, scurte si la obiect, de unde sa rezulte clar ce ulei e mai potrivit pt motorul meu. Iar legat de treaba cu mineral/sintetic, alternator/ambreiaj, eu nu gasesc niciun raspuns concludent in toata teoria aia de fabricare a uleiului. No offence si... numa` bine, rau la nime`!!!
  8. Ok, ceea ce spun eu e adevarat sau fals? Daca ne referim la un ulei 10w40... 10-le,prima cifra, se refera la gradul de protectie al motorului la rece, iar cu cat e mai mica cifra, cu atat protejaza motorul mai bine la pornire, la rece, etc. a doua cifra, 40-ul reflecta gradul de protectie al motorului la temperaturi inalte, iar cu cat e mai mare cifra, cu atat protejaza mai bine motorul in mers. Sintetic sau mineral??? eu stiam ca la motoarele mai vechi (cele fara catalizator), se foloseste ulei mineral, iar cel sintetic poate dauna ambreiajului (daca e aflat in baia de ulei). Am auzit ca cel sintetic poate dauna chiar si magnetilor de pe volanta alternatorului, bineinteles, daca si acesta e in baia de ulei... parca la kawa en si vn pica magnetii de pe volanta daca pui ulei sintetic, NU AM AVUT, NU AM PATIT, dar asta am auzit discutandu-se de catre cei care aveau astfel de motoare... No, acum e adevarat sau fals, sau ce e adevarat si ce nu? Astept raspuns de la cunoscatori, eventual de la patiti...
  9. Ok, hai sa o luam altfel... ceea ce inseamna MC stie cam toata lumea, asadar ma gandesc ca ar fi mai bine sa spuneti mai multe despre ceea ce vreti sa faceti... ce plan de activitate aveti, ce va doriti a fi, ce scop aveti... pt ce aceasta alegere? Tu nu cumva faceai parte din Road Patrol? No offence, but... in curand o sa asistam la o intrunire organizata de Politia Romana? hmm...
  10. Eu as face un sondaj, cu cei care vesnic sunt nemultumiti, as crea un top cu ei iar pe primii 10 i-as pune sa organizeze ei intrunire! Sa faca ei o intrunire numai cu bune, fara rele! Ca de bagat de vina, toti se pricep... In fine, eu zic ca nu a fost kiar asa de rau dupa cum zic unii... Argumente: intrare 20 lei, pret accesibil, bere 1,5 lei, iar pret accesibil, mici/ carnati la preturi accesibile fara stat la coada, nici la bere nu am stat mai mult de 1minut la coada... muzica a fost ok, sonorizare kiar buna, nu au fost multi gura-casca in camping, iar faptul ca si cei care au stat 2 ore au platit tot 20 ron e si mai ok, pt ca asa ii poti elimina pe acei gura-casca veniti aiurea la aruncarea cu privirea, cei care au vrut sa haleasca altceva decat mici si carnati au putut servi orice doreau la restaurantul de la intrare... curatenia de la bai si de la dusuri a fost exemplara, apa calda non-stop... Asadar... eu zic ca e jenant sa critici fara rost... P.S: Stiti ce a zis Isus? '' aruncati cu pietre cei care sunteti fara de pacat..." ---sper sa intelegeti ce am vrut sa spun, nu sa credeti ca ma apuc de predica! NUMAI BINE, RAU LA NIMENI!!!
  11. VENI, VIDI, VICI, sau ceva de acest gen s-ar putea spune de intrunirea de la brasov... mie personal mi-a placut! felicitari celor vinovati!
  12. ...probl cu calculatorul, cred ca incerc putin mai tarziu cu restul de poze...
  13. Inca una intrebare: cum stati cu focul? este voie ori nu este sa facem cate un mic foc de fript una-alta? Merci!
  14. Ar fi interesant sa postati programul cat mai repede, sa stim si noi ce avem de facut, mai ales la capitolul concursuri. E bine sa stim ce concursuri vor fi, ca poate la unele din ele trebuie sa venim pregatiti de acasa... ex: la tricouri ude sa ai tricou, la batutul cuielor sa ai cuie , si cine stie ce concursuri va mai trec prin minte In plus, e bine de mentionat si ora aproximativa la care au loc concursurile si concertele, ca poate unii vor sa faca si ceva drumetii, fara sa rateze distractia. DRUM BUN, TUTUROR!
  15. Ce se mai aude legat de eveniment, iar aici ma refer la faptul ca in acea perioada au loc alegeri, referendum, bla,bla... aici cum stau lucrurile?(vezi situatia mottorockului de la ploiesti!)
  16. Iar mi-am adus aminte ceva si iar nu mai pot abtine: a fost o intrunire de iarna la Hunedoara. Ati fost careva? Cum a fost?
  17. Adevarul e ca am incercat sa ma abtin a-ti da un raspuns, dar acum nu mai pot. In primul rand ca nu ai inteles care e ideea discutiei. Trebuia doar sa afisezi o lista cu plusuri si minusuri ale intrunirilor la care ai participat. Doar atat si nimic altceva! Nu te-a pus nimeni sa povestesti cum ai mancat mici si nici cat de toxica e berea. In al doilea rand, as fi curios ce muzica preferi tu la o intrunire, nu doar comentarii de genul ca ai gusturi exclusiviste la muzica. Si inca ceva: calitatea muzicii nu e data de volumul maxim din difuzoare! In al treilea rand, faptul ca tu nu ai avut nimic de facut e doar vina ta! De ce nu ai adunat hartiile de pe jos, poate asa nu te plictiseai... in fond sa stii ca fiecare intrunire are farmecul ei, iar cat de mult te distrezi tine doar de felul tau de a fi, organizatorii fiind responsabili cu distractia doar intr-o anumita masura. Baiete, nu prea ai multe in comun cu intrunirile, asa ca in viitor mai bine abtine-te si nu mai arde gazu de pomana pe la astfel de festivaluri ca nu-s de tine! Iar legat de baietii de la Dracula sa stii ca sunt SUPER! Iar pt prima intrunire sa stii ca a fost mai mult decat o reusita, spun asta pt ca am fost la mai multe festivaluri care erau la editia x si nu se ridicau la nivelul acesteia! PARERI DE RAU, DAR ASTA E ADEVARUL... P.S: pt curiozitatea mea, spune-mi ce concursuri preferi si ce muzica asculti.
  18. mai cateva ca ieri nu am apucat sa le pun pe toate... P.S. mi-a placut mult focul de tabara...
  19. Stiu ca m-am trezit cam tarziu, dar mai bine asa decat... si restul ca... am avut probleme cu netu`... sper sa va placa...
  20. Cand am deschis acest topic, m-am gandit ca veti intra mult mai multi si veti comenta ceea ce a fost, ca doar nu am fost doar zece oameni pe la intruniri. Ideea nu a fost de a critica pe cineva care a incercat sa faca ceva, sau de a lauda aiurea pe nu stiu cine, eu doar ma gandeam ca asa dam o mana de ajutor organizatorilor de festivaluri, sa stie ce ne place si ce nu... Haideti, nu fiti lenesi, dati cu gheara si scrieti ce v-a placut si ce nu... fara nici o suparare... spuneti ce formatii vreti sa vedeti in viitor pe la intruniri (sper sa nu fie printre voi care sa vrea portii de "salam", etc...), ce concursuri va plac... Dupa miezul noptii ce sa fie? Rock all night long (purple, maiden, ozzy...) sau dj-... sau tobe goale, somn de voie... Oare chiar nu aveti nici o parere? Of lenea asta... Ce fete vreti sa urce la ora h pe scena? Mie mi-a placut la gilau pt ca a fost concurs de... voi ce preferati? P.S: in afara discutiei ,mie mi-a placut cel mai mult un concurs din urma cu cativa ani de la sibiu: era o groapa mare cu apa namoloasa in care organizatorii au aruncat o sticla de nu mai stiu ce, iar cel care o gaseste si o duce la mal o castiga. Show-ul a inceput cand cel care a dat de ea a aratat-o celorlalti, iar acestia au incercat sa i-o ia... a fost super!
  21. Anul acesta am fost la mai mult de 5 intruniri, iar acum meditam asura a ceea ce am vazut... Pornind de la aceasta idee, m-am gandit ca ar fi frumos sa comentam putin ceea ce am vazut fiecare. Asadar, incep eu: PLOIESTI: mi-au placut mult formatiile care au cantat, parada a fost bogata in participanti si lipsita de evenimente neplacute, au avut multe standuri de unde ai avut ce alege (mancare/baututra). La minusuri as trece prezenta bogata a celor care nu au tangente cu motociclismul, lipsa posibilitatii de a face un dus altundeva decat in centrul atentiei publicului, dar in principiu a fost intrunire buna! CLUJ (Valea Ierii): Peisaj frumos, concerte faine(Cash), apa curgatoare (in lipsa de dusuri), atmosfera, etc ,iar la minusuri faza cu manelele(sambata noaptea). TIMISOARA: M-am simtit bine, poate cel mai bine, au avut cele mai originale concursuri (un + mare), formatii bune, iar dupa terminarea concertelor in boxe se auzea muzica buna(rock) pana la rasaritul soarelui, zona buna ferita de privirile ... La minusuri as putea trece faza cu promisul striptease, dar... ARAD (PECICA): m-am simtit bine in sensul ca m-am intalnit cu multi prieteni si ne-am distrat, dar sonorizarea... Nici concursurile nu m-au prea atras (fotbal/volei...) ODORHEI: zona extraordinara, concerte pe masura, foc superb, gulas buuunnn!!! Am avut si unde ne spala, chiar mai mult decat atat -prietenii stiu de ce... La bile negre trec concursurile, care nu prea... IASI: Zona panoramica, dar intrunire slaba: lipsa totala a apei in conditii de canicula , doua frigidere cu suc si apa minerala la toata intrunirea, un gratar pt mici, unul sau doua dozatoare de bere, iar noaptea dupa concert (slabut) =DJ-ul masii! Se pare ca nu au auzit de Purple, AC/DC, Maiden, Motorhead... CLUJ (Gilau): Locatie demna de invidiat, dotata la standarde europene, sonorizare superba, formatii bune (pacat ca nu a fost si Cash, ca erau de-ai casei...), concursuri atragatoare (ceva tricouri zburatoare? ), gulas mult si bun, standuri destule... la minusuri? eu nu prea bag de seama... Ah, nu-i iert pt Cash, si zic asta ca dupa parerea mea e trupa care face cea mai multa atmosfera!!!!!! In incheiere stiti ce formatie votez!!! Iar concursul care mi-a placut cel mai mult cred ca... au fost mai multe... distrugatorul+ rodeo+turnir de la Road Patrol, tricourile de la gilau+ STRIPTEASE-UL de la gilau a fost cel mai tare+original stritease. Astept sa vad si opiniile si parerile voastre, dar va rog nu comentati ce nu ati vazut live!
  22. SUPEEERRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De la concursul de tricouri ude nu aveti astfel de poze???
  23. Felicitari organizatorilor! A fost o intrunire bine organizata, camping bine administrat, concertele mi-au placut , concursurile antrenante, asa intruniri sa tot fie! Si participantii la intrunire au fost asa cum ar trebui... astfel nu au fost nici evenimente neplacute. Imi pare rau ca nu am avut aparat foto... Interesant mi s-a parut si concursul de striptease, fiind "putin altfel". Anul viitor voi fi prezent, pana atunci ne vedem in 30 ale lunii la Timisoara! Asadar,
×
×
  • Creează nouă...