Clodius Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Am sunat la service-ul la care am tot fost eu si am intrebat. M-ar costa 500 ron sa-mi schimbe piston, bolt si ce-o mai fi pe acolo (inclusiv uleiul)... chiulasa nu o schimba. Are si kit Malossi care scota pe undeva pe la 180 eur Editat Iulie 7, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Este bine ca macar nu deschide topicuri noi...Si totusi, haideti sa folosim acest topic pt tuning, ca doar pt asta a fost creat. Eu unul ma gandesc serios sa pun un set mai mare si posibil sa fac un upgrade si la transmisie. Uitati ce am gasit. Va rog niste sfaturi. http://scooter-center.com/catalog/product_..._6419_6421_6424 Pretul vi se pare ok? Mai trebuie sa mai cumpar si altceva? Sau ar fi mai bine un kit Polini? Din ce vad ca scrie acolo, ar trebui sa schimb si chiulasa. Ei au una BGM, dar ajung la o investitie de 300 euro, care nu prea merita dupa parerea mea. Am mai gasit si asta te pot ajuta eu .... dupa cum stii a fost un topic ,dar a fost mutat..... eu mi`am bagat kit de 80cc piston si cil ... 2.6 mil daca te intereseaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Si cum rezista pana acum? Vad ca ti-a rupt cureaua (era de asteptat), dar in rest? Cati km ai apucat sa faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Si cum rezista pana acum?Vad ca ti-a rupt cureaua (era de asteptat), dar in rest? Cati km ai apucat sa faci? 450km ... pana acuma nu m`am plans ..trage bine (limitat) abia astept sa`i fac rodaju sa vad ce poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbu simon Postat Octombrie 29, 2023 Share Postat Octombrie 29, 2023 Salut băieți am și eu un scuter piagio free din 1995 și prinde max 55 este bine ? Am si eu un scuter piagio free în 2 t ce părere aveți este bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 29, 2023 Share Postat Octombrie 29, 2023 Salut, dacă-l ai tine de el. Indiferent de ce se spune aici pe forum, scuterul tau nu o sa devină nici mai bun nici mai rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2023 Share Postat Octombrie 29, 2023 La 29.11.2007 la 19:27, gadjodilo17 a spus: Am un scuter Malaguti F15 firefox din 97 si abea se tarie cu 60..65...si in bord are 100km ce imbunatatiri sa`i fac sa fuga makr 80km.. ? nu prea ma pircep la scutere ca eu il am de 2 sapt.. ..plz help.. mergi si dai de A… nu ai idee ce fugi dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate