Debrando Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Salut,m-ar interesa sa stiu daca pot sa aplic un strat sau doua de lac peste vopseaua care este deja amestecata cu lac.Aceste doua straturi doresc sa le aplic pentru luciu si protectie suplimentara.Se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 sigur ca se poate, dar rebuie sa matuieshti toata suprafatza cu shmirgel de 1000 shi cu apa. aigrija pe la muchii sa nu apesi tare ca treci prin vopsea, shi iar trebuie sa vopseshti motorul. sa foloseshti lac din acelashi tip care ai folosit cand ai vopsit motocicleta prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 sa nu deschid un nou topic, scriu aici. Motocicleta este vopsita si stikeruita. Problema este ca stikerele nu sunt sub lac si tare imi este ca la un moment dat, o sa isi ia zborul. Se poate sa dau cu lac peste??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 sa nu deschid un nou topic, scriu aici. Motocicleta este vopsita si stikeruita. Problema este ca stikerele nu sunt sub lac si tare imi este ca la un moment dat, o sa isi ia zborul. Se poate sa dau cu lac peste??? da se poate. stickerele originale sunt sub lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 da stiu, dar ma gandeam ca daca mototul are deja lac, nu afecteaza cumva? nu ramane "patata"? cam cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 da se poate. stickerele originale sunt sub lac. Stickerele originale de pe rezervor sunt sub lac....daca a fost revopsita recent exista riscul ca la o relacuire sa faca reactie vopseaua..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 O singura intrebare am ... Lacul, e de lemn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate