Dobrescu Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Se pare ca o sa plece multa lume spre Sibiu, asa ca hai sa vedem cum va puteti intalni. Poate treceti prin Brasov si luati si Bull Bikers-ii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 BULL BIKERS - Brasov pleaca spre Sibiu Vineri 25.07 ora 15.00 de la Livada Postei (urcarea spre Poiana Brasov) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 nu trec prin Bv, nu iau Bull-Bikershi plec vineri la 17:00 trecute fix de la McDonalds Militari, care vrei sa te tii dupa mine pina la Sb, scrie! nu depasesc 140 Km/h, nu opresc decit o data pt. benzina, dupa care direct la Dumbrava! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 bull's.. da-ti un nr de tel. poate ajung prin brasov insa nu prea il cunosc asa ca... si ce motoare predomina, comuniste sau vitezane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 BULL BIKERS - Brasov pleaca spre Sibiu Vineri 25.07 ora 15.00 de la Livada Postei (urcarea spre Poiana Brasov) Salut Adi , de curiozitate o sa mearga la Sibiu si Mihai stii cumva ? Ca n-am mai auzit de el de cind o fost intilnirea de la Brasov. Nu stiu daca ii mai merge motoru sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 comunistele pleaca spre Sibiu vineri dimineatza la 6:30. Intalnirea este la arcul de triumf. La 6 suntem acolo, la 6:30 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Bull Bikers 0723548700 - Dan Bujoreanu 0745095440 - Adi Puscas Nu prea sunt comuniste. Viteza medie e de 80-110 km/h Raul, Mihai si-a vandut honda aia galbena si cred ca si-a luat altceva, nu-s sigur. Nu stiu daca merge la Sb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mona Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 BULL BIKERS - Brasov pleaca spre Sibiu Vineri 25.07 ora 15.00 de la Livada Postei (urcarea spre Poiana Brasov) Este cineva care pleaca din Timisoara spre Sibiu ? Noi plecam vineri pe la 11 sunati la 0721095567 Mona si Gicu :wub: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Halford Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Salutare! Stie cineva cind si la ce ora se pleca din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 Eu plec maine pe la 11. Sper sa ma trezesc la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Mâine s-ar putea să plouă, mai bine o lăsăm pe vineri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Scuzati-mi ignoranta, dar ce eveniment se petrece la Sibiu de pleaca toata lumea in directia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Scuzati-mi ignoranta, dar ce eveniment se petrece la Sibiu de pleaca toata lumea in directia asta? pai ...in 2003 cand s-a deschis threadul se practica secsul in haita aka gang bang dar se pare ca exista acelasi trend si in 09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 trendul motociclist nu moare niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Mâine s-ar putea să plouă, mai bine o lăsăm pe vineri!! ce panarama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 de ce nu ma-ti sunat si pe mine ma bulangiilor, daca stiam mergeam si io...de 6 ani tot astept un semn, un sms, o scrisoare...orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Te-am sunat, dar n-aveai semnal pe Sun Tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate