Sari la conținut

mirci

INACTIV
  • Număr conținut

    382
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mirci

  1. Razvan - 0722364118 Victor - 0741105015 Cu placere 150 iEuro costa. S-a scumpit, daca calculezi in RON, pt ca a crescut iEuro. Daca calculezi in ieuro, a ramas acelasi pret! Daca vrei sa calculezi in reali brazilieni, rezulta 432,55142051317328197014514686662 Reali!! P.M.S. Cu placere
  2. La magazine moto, gen: Kawamotors, My moto, sau poate aiciÂşa....
  3. Pai nu exista decat varianta cu motorul propriu!! 20 ron - 10 min!
  4. MiÂşlin, Piaggio, Mețler!!!
  5. Ce ti-a recomandat de fapt montiristu este Eu ti l-as recomanda pe asta!!!
  6. Bine ca n-aveai viteză, Purghi! Putea să se lase cu RUP! Asta ne mai lipsea!
  7. Montiristu' era bine sanatos, era pe drumul de intoarcere de la Valcea, stati fara griji! :D
  8. Te duci sa il aduci cu duba? Din ce zona il iei?
  9. Pe piciorul ei stang scrie 'SSSS FOREVER' sau mi se pare?? P.M.S. Numai ca e dreptu'
  10. Ce struguri bre? Am kiwi pe birou, n-am nevoie de struguri! ÂŞi stai liniÂştit, nu mă mai atrag pițipoancele.. Am ajuns la un nivel prea înalt de maturitate spirituală!!
  11. Are o vânătaie pe mâna dreaptă, cel mai bine ar fi să se adreseze aici !!!!
  12. I-aÂş sugera o epilare axială, o cremă pentru vergeturi Âşi pentru sânii ăia ...
  13. COĂRDĂ1, coarde, s.f. 1. Fir elastic confecționat din metal, din intestine de animale etc., care întins pe anumite instrumente muzicale, produce, prin vibrare, sunete; strună. ♢ Expr. (Fam.) A atinge (pe cineva) la coarda sensibilă (sau simțitoare) = a se adresa cuiva punând accentul pe un fapt la care acesta este mai sensibil; a lăuda, a măguli pe cineva. A întinde coarda până se rupe (sau plesneÂşte) sau a întinde prea tare coarda = a împinge până la extrem o situație, a depăÂşi limitele îngăduite într-o situație dată. (La pl.) (Grup de) instrumente muzicale cu strune. ♢ Coardă vocală = fiecare dintre formațiile ligamentoase simetrice care aparțin laringelui Âşi prin vibrarea cărora se produc sunete. Coardă dorsală = schelet intern situat în partea dorsală la cefalocordate. 2. Fir împletit de sfoară, păr etc. care ține întinse capetele unui arc. 3. (Mat.) Segment de dreaptă care uneÂşte două puncte ale unei curbe sau extremitățile unui arc de cerc. 4. Sfoară care leagă brațele ferăstrăului Âşi care, prin răsucire cu o pană, întinde pânza metalică a uneltei. 5. (La pl.) Cele trei rânduri de frânghii întinse pe laturile ringului de box pentru a împiedica pe boxeri să iasă sau să cadă de pe ring. 6. Frânghie sau sfoară mai groasă de care se servesc gimnaÂştii pentru a executa diverse exerciții; frânghie cu care se joacă copiii, sărind ritmic peste ea; frânghie folosită de alpiniÂşti în ascensiuni. 7. Ramură (tânără Âşi elastică) a butucului viței de vie. Fiecare dintre vițele sau nuielele unei împletituri. 8. (Pop.) Vână, nerv, muÂşchi, tendon, ligament (care se încordează la anumite miÂşcări). 9. ÂŞuviță consistentă desprinsă dintr-o masă de sirop de zahăr care a fiert prea mult Âşi este prea tare legat. 10. (Pop.) Bârnă sau grindă mare Âşi groasă care susține tavanul casei (Âşi de care se atârnă diferite lucruri). [Pl. Âşi: corzi] – Lat. chorda (cu unele sensuri după fr. corde).
  14. Ăara arde Âşi vouă vă arde de femei de la ÂŞMAEB! Barabas liber, Hristos pe cruce P.M.S. Bă, da fata asta are sânii cam lăsați sau mi se pare mie?
  15. Razvan - 0722364118 Victor - 0741105015 Cu placere
  16. mirci

    Accident Grozavesti

    Doream o detaliere, KaÂşule!! Deci repet intrebarea: câți?
  17. Te-am sunat, dar n-aveai semnal pe Sun Tel!
  18. trendul motociclist nu moare niciodata!
  19. Bine ca n-a fost mai rau, fierul se indreapta, insanatosire rapida "pilotilor"!
×
×
  • Creează nouă...