Iron Canibal Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Actiune caritabila organizata de Road Patrol Lugoj impreuna cu Road Patrol Timisoara si cu Fundatia Casa esterei din Lugoj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 foarte frumos! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 foarte frumos, felicitari! ma bucur mult ca macar in aceasta perioada a anului sa ajutam niste ingerasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZXRDark Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Un video (photo slide + filmare) aici sPgifSXdbYg de la actiunea caritabila Lugoj si revin si cu poze. si cateva "snap picture" din filmare cu MIHAI STOICHESCU - Motocross & Freestyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 foarte frumos, felicitari! ma bucur mult ca macar in aceasta perioada a anului sa ajutam niste ingerasi! multumim de aprecieri! cum spun eu...cand eram copil stiam sa rad...acum stiu sa rad... COPII ACESTIA NU STIU SA RADA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iron Canibal Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 Actiune caritabila organizata de Road Patrol Lugoj impreuna cu comunitatea motociclistilor din Lugoj,Road Patrol Timisoara si cu Fundatia Casa esterei din Lugoj....scuzele de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) ma inclin. frumos gest! R E S P E C T !.....si noi ne tinem de sotii la Constanta /////////// ride safe baieti! Editat Decembrie 28, 2007 de mendozaccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Felicitari Road Patrol!De-abia azi am aflat de actiunea voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iron Canibal Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 multumim de aprecieri si speram sa ajungem sa mai facea actiuni de genu pentru acesti copiii nevinovati sau pentru alte persoane neajutorate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Bravo Frumoasa actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 wow ce de poze...frumos act caritabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate