Gothmog Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Salutari si bine v-am gasit! Eu nu sunt din orasul Giurgiu,sunt din Floresti (la Giurgiu nu ajung decat pt treburi administrative).Ma bucur ca ne-am inmultit,cand mi-am inscris eu mobra ne numarai pe degete.Daca mai sunteti din alte sate apropiate Florestiului,dati un PM,un semn,ceva.Va invit la barul lui Nas in Floresti (proprietarul,adica Nas ,aduce si motoare si ceva echipament din Italia,sper sa-l conving sa aduca si consumabile,etc),si vin mai multi rideri pe-acolo,sunteti toti bineveniti la o cafea buna si-un pahar de vorba.(si da,ii fac reclama ca mi-e prieten ). Bafta,si s-auzim de bine P.S. Barul e usor de gasit,puteti intreba ca stie toata lumea unde-i barul lui Nas .Suficient sa ajungeti la biserica.Ura! Editat Mai 9, 2008 de Gothmog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 Bine te-am gasit Gothmog Well, suna tentant Cati km sunt de la Giurgiu la Floresti? Si pe ce drum se ajunge acolo? Chiar nu imi dau seama Drumul este bun? Eu unul, poate vin in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Bine te-am gasit GothmogWell, suna tentant Cati km sunt de la Giurgiu la Floresti? Si pe ce drum se ajunge acolo? Chiar nu imi dau seama Drumul este bun? Eu unul, poate vin in weekend cam 70-80 km, e dincolo de autostrada pe traseul giurgiu ghimpati letca noua clejani bucsani crevedia mare dreapta pana la bolentin vale si stanga peste autostrada spre Stonesti - Floresti, despre drum eu nu stiu mare lucru poate stie careva de pe forum, as merge si eu sambata sau duminica in functie de vreme, asta daca nu ai fost deja, mai vorbim daca e ceva. Editat Mai 21, 2008 de mandeamarcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Mai 31, 2008 Autor Share Postat Mai 31, 2008 eu maine as merge, dar viteza de croaziera va fi 80-90 de km/h si nu stiu daca vei fi foarte incantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 eu maine as merge, dar viteza de croaziera va fi 80-90 de km/h si nu stiu daca vei fi foarte incantat scuze ca nu am raspuns dar am fost plecat pe 31 si nu puteam merge, iar viteza nu era o problema, mergem la plimbare nu la curse, ramane pe alta data cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 salut, ma numesc nicu sunt din Bolintin-Deal, si sunt incantat de cunostinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) salut, ma numesc nicu sunt din Bolintin-Deal, si sunt incantat de cunostinta welcome! da si tu mai multe detalii! cum ar zice o prietena ASL PLS Editat Iulie 10, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 pai am aproape 15 anisori , deocamdata am un scuter Peugeot VClick urmeaza dupa ce iau A1 honda cbr 125 R repsol . Contact: Y!M: nicu_ndc tel: 0751882910/0729537149 si inca ceva: asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 pai am aproape 15 anisori , deocamdata am un scuter Peugeot VClick urmeaza dupa ce iau A1 honda cbr 125 R repsol .Contact: Y!M: nicu_ndc tel: 0751882910/0729537149 si inca ceva: asfalt uscat ! f bine, bafta si tie si ai grija; sper ca porti macar casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu se pune problema sunt mic, merg ilegal, dar port casca si stiu ceva semne de circulatie si niste reguli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Hop si io, finally. Cu permisu'n portofel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Hop si io, finally.Cu permisu'n portofel. sa traiasca motociclistele giurgiuvence (cred ca le putem numara pe o mana ) la mai mare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 s o puneti si pe sormea la socoteala,are permisu de anu trecut,si pe cristiana cu cbr ,si mai urmeaza o fata,daca nu deja si a luat si ea permisul aaaa,si mai e si prietena lui lilic,...hai ca treceti si pe degetele de la mana a 2 a. hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Hop si io, finally.Cu permisu'n portofel. Felicitari si astept cinstea.... p.s. dormeam knd ai sunat tu....la 3 m`am trezit.. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 s o puneti si pe sormea la socoteala,are permisu de anu trecut,si pe cristiana cu cbr ,si mai urmeaza o fata,daca nu deja si a luat si ea permisul aaaa,si mai e si prietena lui lilic,...hai ca treceti si pe degetele de la mana a 2 a. hihi deci: monica cristiana dya io lilica ???? altele? mai departe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 urmeaza cat de curand viitoarea nevasta a lui grama,un coleg de al meu.a facut scoala la bucuresti.posibil sa fii si luat permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 urmeaza cat de curand viitoarea nevasta a lui grama,un coleg de al meu.a facut scoala la bucuresti.posibil sa fii si luat permisul miercuri da examen.ma duc eu cu minskul:P sa ii tinem pumnii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 asta daca ia si sala poate trec si io prin poligon,sper sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 am si eu un tovatas (tartoi) cu R1 din bolintin-deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 miercuri da examen.ma duc eu cu minskul:P sa ii tinem pumnii traiasca mink-ul , e foarte usor de manevrat;bafta multa tipei! cat despre sustinatori,eu nu prea recomand la traseu..cu cat mai putina lume,cu atat mai bine pt cel examinat care si asa are emotii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 si iata si cativa din motociclistii din bolintin:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) si iata si cativa din motociclistii din bolintin:) SI MOTOCICLISTII PE UNDE SUNT,MAI EXACT? Editat Iulie 28, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 poi de fapt sunt doar motocicletele lor ei erau pe margine la o poza de grup pe kre nu o am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 traiasca mink-ul , e foarte usor de manevrat;bafta multa tipei!cat despre sustinatori,eu nu prea recomand la traseu..cu cat mai putina lume,cu atat mai bine pt cel examinat care si asa are emotii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 care aveti filmuletele de ieri seara a fost prea tare...mai ales ce a facut ala cu scuteru...cine a fost stie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate