Vladutzz Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 ERa inghetzat pe jos si era o balta mare si m`am dat cu scuterule pe gheatza...so mijto patina si fugea spatele ... prea tare:X va sfatuiesc sa incercatzi dak avetzi cat de cat experientza in ale trotinetelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 ERa inghetzat pe jos si era o balta mare si m`am dat cu scuterule pe gheatza...so mijto patina si fugea spatele ... prea tare:X va sfatuiesc sa incercatzi dak avetzi cat de cat experientza in ale trotinetelor pfff...asta astept sa si yo...sa ninga si la noi sa ma dau cu scuteru pe zapada/gheatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Pai in bucuresti deja s-a instaurat congelu suprem si in unele locuri merge sa te dai pe gheata,pacat ca am scuteru in modificari,dar oricum sper sa il termin la scurt timp dupa revelion... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 cum va dati ma cu el pe gheata? cu roata spate pe gheata doar ? sau si cu aia fata? poate " va fuge" de sub voi si il mai si trantiti ... o sa incerc si eu ... cand o sa am unde ps: uploadeaza si tu un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 mihai mai bn nu incerca ca se duce si roata de fata si i prea bijuterie si al tau sa dai cu el pe jos..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 eu azi am scos bestia mea de 125 caluti, si am dat in gol cu roata spatte pe gheata, adica un fel de burnout pe gheata...in miscare, super clitoris, bine ca n-am scapat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 mihai mai bn nu incerca ca se duce si roata de fata si i prea bijuterie si al tau sa dai cu el pe jos..... pai dasta intrebam ? tineti doar roata spate pe gheata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 pai dasta intrebam ? tineti doar roata spate pe gheata? bai parca vorbiti despre teoria lui arhimede cel mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Eu m-am dat cu scuteru pe noroi si ..... cam aluneca si m-am hotarat sa nu ies pe zapada (era sa-l scap pe jos dar pana la urma l-am tinut . Are 120 kg ).... asta daca ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Da Vladutzze tu esti seful nostru...esti "jmecher" ca te dai pe gheata, cine naiba mai are experienta ta? Ne dai la toti clasa (chiar si la romana) Stati potoliti copii, ce e pe 2 roti nu e pentru iarna, pentru sanatatea voastra (atat fracturi si cazaturi cat si reumatisme si meningite/raceli, etc) tineti-le la garaj pana pe 1 martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Da Vladutzze tu esti seful nostru...esti "jmecher" ca te dai pe gheata, cine naiba mai are experienta ta? Ne dai la toti clasa (chiar si la romana) Stati potoliti copii, ce e pe 2 roti nu e pentru iarna, pentru sanatatea voastra (atat fracturi si cazaturi cat si reumatisme si meningite/raceli, etc) tineti-le la garaj pana pe 1 martie nu inteleg de ce sari asa???? poate s`a referit ca sa dat pe gheatza in fata blocului ...asta o sa fac si yo...astept sa ninga...care`i problema? .... e doar distractie....doar nu crezi ca iesim cu scuterele in trafic ...cand e gheatza/polei/zapada nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 cand e gheata nu ies...nici nu am cauciucuri de iarna...aluneca una doua...nu vreau sa ma culeg de pe jos la fiecare 2 minute...deci concluzia...nu iesiti cu scuterele pe gheata decat in fata blocului,pt distractie...pt ca in trafic......e super periculos..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 N-am sarit haste...dar numele topicului e ceva...macar ne spunea asta la discutii intre noi. Asta + faza cu "incercati si voi" care seamana a indemn - parca ar fi cine stie ce chestie mare si tare + ca indeamna la prostii, da impresia ca topicul asta nu-si are rostul P.S: mai e si lauda cu experienta si greselile de scriere. Corectati-ma dar ce tre sa inteleg din "so mijto"? A gresit vreo litera sau "so" chiar vine din engl.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate