ninja_skija Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Ce facem diseara?Deja mi-a intrat in reflex asa ca nu pot sari peste vineri seara cu motoristii... @otomanu' da nu asa devreme ca va luati avans prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 n-are stare domle' nici cat ar sta un caine in coada... vorba bunica-mii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Hai la Etrusco sau acolo unde am fost mercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 Hai sa mergem aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 Am vrut sa pun o poza da tehnica asta ma depaseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Aici unde? Io-s putin defazat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 @ninja_skija Unde? Hai mai Baiazid da cu propunerea (si vezi daca poti sa ii aduci alea lui frate-meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 In Han.. A facut Irina rezervari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 La ce ora shi cat e berea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate