ENDUROSTORE Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 ORICINE AFLA DE UN EVENIMENT ENDURO SA SPUNA IN GURA MARE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Etete cine n`are griji se plictiseste si vrea distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 19, 2005 Autor Share Postat Martie 19, 2005 Etete cine n`are griji se plictiseste si vrea distractie. decesane, zi-mi ca a fost o gluma !!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 decesane, zi-mi ca a fost o gluma !!!... Pai ce credeai???? ca fost??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Eu am dialup acasa si costa asa ca nu-mi permit sa stau pe net aiurea am postat ca sa vada ca este un topic interesant cu multe raspunsuri si sa intre sa vada eventual sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 la cum e la munte, cred ca inca 2 luni ne informam despre concursuri de ski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 hai ca mai avem cateva zile si scapam de frigul asta nenorocit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 da' poate ne organizam noi si bagam ceva raiduri de weekend ... asa ca sa ne mai dezmortim oasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 da' poate ne organizam noi si bagam ceva raiduri de weekend ... asa ca sa ne mai dezmortim oasele. da ioane, exact inainte sa scrii tu mailu' asta ma gandeam ca tocmai spunea "vicele" sa mergem la giurgiu saptamanile astea... si eu nu am motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 pai daca vrei vorbesc eu cu Cornel sa-ti aduca un KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 pai daca vrei vorbesc eu cu Cornel sa-ti aduca un KTM merci de ajutor ioane... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Lasa ca va scot eu in luna Mai de o sa va sara ochii din cap ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 aaaaa........ Pai am fost dumnica, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Aprilie 14, 2005 Autor Share Postat Aprilie 14, 2005 aaaaa........ Pai am fost dumnica, nu-i asa? lasa floricele, ca mai mergem !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Floricel, Baga niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 De 1 Mai se merge si pe aratura la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Daca organizati ceva SA MA LUATI SI PE MINE.Eu vin calare pe camera sa va dau la teve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 mergem maine la padure prin jurul buc. cine vrea sa sune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 mergem maine la padure prin jurul buc.cine vrea sa sune ! Sa puneti poze ,eu ca de obicei am vazut abia astazi,m-am tot dus pe la Metalul poate poate o fi etapa la Dirttrack. POZE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 si io m-am plimbat tot singur prin jurul bucurestiului. ai prins dcsane vreo cursa macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 si io m-am plimbat tot singur prin jurul bucurestiului.ai prins dcsane vreo cursa macar? libelala, tu esti frate ???????? ca nu te-am mai vazut pe aici !!! hai ca acu daca ti-ai luat motor de strada, poate vii si tu la padure ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 libelala, tu esti frate ????????ca nu te-am mai vazut pe aici !!! hai ca acu daca ti-ai luat motor de strada, poate vii si tu la padure ! Vezi mai Liviule este invidiosi astia frate ca ti-ai luat freeeee. Nu era nici o miscare sambata iar duminica am avut o tresarire dar jucau unii fotbal pe stadion , nu a fost nimic legat de moto (dirttrack). Pacat poate peste doua saptamani ceva nu stiu cine stie sa posteze. Si asitia care ati mai iesit puneti poze sa ne poua`n gura la astia care nu am putut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Facem unu' adevarat dupe Pashti? Poate sa mai aranjeaza vremea shi facem un traseu monatn adevarat, fo' doo - trei zile: M-tzii Grohotish, Ciucash, cu plecare din Bucureshti, pah cimp shi intoarcere pah drumuri laturalnice. Pina atunci studiez hartzile shi pregatesc traseele, ca la Dakar. De Pashti yo tre' sa petrec cu famila ca, deh, tre' sa-mi dea voie, dupe aia, la munte. Da' poate le luam shi pah iele shi le plantam la cabana cat ne noroim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 bai za uei: io am fost la padure in uikend cu motoru shi am zburdat putzin p'acolo. a fost cald shi soare shi cand s-a aglomerat am taiat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate