donhann Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Sal'tare Am cumparat de la o batranica o casca din piele veche bine intretinuta. M-ar interesa sa aflu ceva despre originile ei. Drumuri uscate va doresc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Sal'tare Am cumparat de la o batranica o casca din piele veche bine intretinuta. M-ar interesa sa aflu ceva despre originile ei. Drumuri uscate va doresc!!! posibil rugby sau oina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Eu nu ma pricep la sa ceva , dar un lucru e aproape sigur , nu e facuta inainte de 1950. Mai multe nu stiu , din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 posibil rugby sau oina. La oina nu s-a purtat si nu se poarta casca. Si nici la rugby, din cite am vazut la tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skodaru Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 arata fain, mai fa rost de niste ochelari d-aia mari de aviator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) Am si eu ceva de genul,firma Alpin,si o pereche de ochelari cu sita,ptr. muste si alte chiorogarle. Sunt curios cati dintre noi colectioneaza asa ceva. Editat Decembrie 21, 2007 de mixi_dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate