mau_89 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 fratilor am si eu o mica-mare problema la un piaggio zip i-am pus kit de 70 a mers ceva km, si dupa ceva vreme cand se incalzea nu mai dadea scanteie il lasam sa se raceasca si dadea scanteie ,mia facut chiestia asta de vro 2-3 ori dar acum nu mai da scanteie deloc .are cineva idee de la ce poate fi ??????????de la bobina nu e sigur ca am inlocuito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 ma trebuia sa faci 4 topicuri esti nebun ? cred ca o sa iti iei warn,sau cel putin o avertizare de la admini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 fratilor am si eu o mica-mare problema la un piaggio zip i-am pus kit de 70 a mers ceva km, si dupa ceva vreme cand se incalzea nu mai dadea scanteie il lasam sa se raceasca si dadea scanteie ,mia facut chiestia asta de vro 2-3 ori dar acum nu mai da scanteie deloc .are cineva idee de la ce poate fi ??????????de la bobina nu e sigur ca am inlocuito 5 topicuri pentru o intrebare pe care o puteai pune la service scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) e incepator ; asta.. e adminul o sa il inteleaga si o sa stearga celelalte topicuri.. si gata.. da macar ajutati-l. Editat Decembrie 20, 2007 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 e incepator ; asta.. e adminul o sa il inteleaga si o sa stearga celelalte topicuri.. si gata.. da macar ajutati-l. de ce ca si tu ai fost ca el ?? aaa ...stai ca inca mai esti .... si nu ma refer la "incepator" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Ce tot aveti cu gilerik ?? ) toata lumea isi bate p*** de el on : imprumuta sau cumpara si u o bujie ca a ta si vezi daca iti mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau_89 Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 Ce tot aveti cu gilerik ?? ) toata lumea isi bate p*** de el on : imprumuta sau cumpara si u o bujie ca a ta si vezi daca iti mere AM CUMPARAT SI O BOBINA NOUA SI O BUJIE SI ACUM NU MAI DA DELOC SCANTEE CRED CA E DIN APRINDERE DAR NU STIU CUM SA O VERIFIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 AM CUMPARAT SI O BOBINA NOUA SI O BUJIE SI ACUM NU MAI DA DELOC SCANTEE CRED CA E DIN APRINDERE DAR NU STIU CUM SA O VERIFIC Pune limba pe fir si dai cheie ... vezi daca inteapa putin la limba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Cel mai bine dute la un electrician auto. Cred ca e singurul care poate sa te ajute. Pot fi mai multe cauze: magnetou, instalatia electrica,bobina,fisa etc. Nu cred ca o sa-ti rezolvi problema pe forum, pt ca este o problema electrica si problemele electrice se rezolva la fata locului si de cineva care se pricepe. Asa ca fa o vizita unui electrician-auto... numai el e in masura sa te ajute. Numai bine si succes in rezolvarea problemei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau_89 Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 Pune limba pe fir si dai cheie ... vezi daca inteapa putin la limba da frate ms pt ajutor . nu stau eu sa imi bat capu cu u . dar oricum ms nult .fazele astea sunt expirate cand le faceam eu deastea la fraieri ......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 da frate ms pt ajutor . nu stau eu sa imi bat capu cu u . dar oricum ms nult .fazele astea sunt expirate cand le faceam eu deastea la fraieri ......................... on : verifica "cablaraiele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 inlocuieste cititorul.el este de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau_89 Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 inlocuieste cititorul.el este de vina. pai cred ca el e de vina pt ca bobinele sunt intacte si asa deodata sa se strice.dar sigur e cititoru devina ca nu vreau sa il schimb si pe ala si sa nu fie de la el sa dau bani si pe ala degeaba. dar la bobine mama uitat sunt intacte probabil sa fie de la cititor o sa il schimb si pe ala ce sa fac . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 1 - verifica continuitatea bobinei de pick-up (aia care iti da comanda pt scanteie) cu un aparat de masura...tre sa aiba in jur de 400-500 ohmi...daca este bulita nu iti da scanteie aprinderea 2 - verifica legaturile electrice sa nu ai ceva in scurt sau intrerupt 3 - poate nu ai cablat corect bobina de inductie (cea care da catre bujie) multa bafta...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 1 - verifica continuitatea bobinei de pick-up (aia care iti da comanda pt scanteie) cu un aparat de masura...tre sa aiba in jur de 400-500 ohmi...daca este bulita nu iti da scanteie aprinderea 2 - verifica legaturile electrice sa nu ai ceva in scurt sau intrerupt 3 - poate nu ai cablat corect bobina de inductie (cea care da catre bujie) multa bafta...! repede tu iti exprimi cunostintele hai o tura prin mamaia ca e prea frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 e incepator ; asta.. e adminul o sa il inteleaga si o sa stearga celelalte topicuri.. si gata.. da macar ajutati-l. tu esti avansat ? Cu toate ca fac Energeticul si o sa ies electricean , habar nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate